HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔該我想問我部M8 USB位壞左充唔到電
拎過去HTC話USB位停產左冇得整
有冇人知可以拎部機去邊到整返

on9...過左保未?
冇得整都講得出...

華強北有冇得搞?

m8好難未過保
有冇用10仔嘅巴打用緊foobar2000呀?
之前有巴打介紹,我down左想試,但個app話搵唔到我手機或SD card有歌
明明SD card有架喎
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?

巴打字型幾靚,求分享
有冇人自己整機 換mon換鏡頭
之前有巴打介紹,我down左想試,但個app話搵唔到我手機或SD card有歌
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/28/134608_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img]

巴打字型幾靚,求分享

https://drive.google.com/file/d/0B0JY3FdahPRNcE1hY1lubzJ1Tzg/view?usp=drivesdk
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/28/134608_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img][/url]

巴打字型幾靚,求分享

https://drive.google.com/file/d/0B0JY3FdahPRNcE1hY1lubzJ1Tzg/view?usp=drivesdk

多謝
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/28/134608_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img]

巴打字型幾靚,求分享

想問下u 11點可以用到lee個字型呀?唔該
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?

巴打字型幾靚,求分享

想問下u 11點可以用到lee個字型呀?唔該

冇記錯嘅話要先裝es檔案瀏覽器,用es開嘅話就裝到
ok,我試試
10仔Wi-Fi失靈可以點
有無好嘅相簿app分享下,google photo好難用
有無好嘅相簿app分享下,google photo好難用

用緊htC個相片集,有興趣可以上網搵apk
APPLE iphone6轉會U11
有無d android app推薦使用, 唔介意比錢
google自家服務唔洗講啦
瀏覽器用Firefox定chrome? 電腦版chrome好大食下唔知手機點
睇新聞/小巴巴士個類有咩app好用?
rss我就用開feedly
facebook個d聽人講要down lite版
player用邊個好?本身電腦用開foobar?有無推薦
想限制部份app背景整理/存取權限個d 係咪要down綠色守護之類?
同時用2個wtsapp啊, 將app運行某個解析度個d點搞
應容程式個list有無得再分group自己自定義
APP LOCK BOOTS+有提供到
想問下有無d APP可以set做每個app都用唔同密碼
Launcher之類聽人講NOVA最好, 仲有無好介紹
仲有其他APP推薦求巴打出list
最後...AN機仲有無kill task呢個講法, 例如咩定時定候清ram之類部機會順d
其實我都唔係好肯定應該係呢到問定另外出POST問好
望巴打屌細力d

點失靈法?
我嗰部連wifi周不時收3格會用用下自動斷左再自己連返
有無10仔巴打聽歌底噪好勁

用咩app?
瀏覽器用Firefox定chrome? 電腦版chrome好大食下唔知手機點
想限制部份app背景整理/存取權限個d 係咪要down綠色守護之類?
最後...AN機仲有無kill task呢個講法, 例如咩定時定候清ram之類部機會順d
望巴打屌細力d

我自己嚟講:
瀏覽器用TUGA(詳情自己GOOGLE)
RSS用PALABRE
FB多數都返屋企用電腦上, 必要時直接用網頁版, 以前用過METAL但感覺一般
PLAYER唔想畀錢就用FOOBAR, 畀錢都OK就DL晒FOOBAR + POWERAMP + NEUTRON慢慢試(後2者有限時試用)
限制app背景運行嗰d我用返BOOST+(雖然要逐個SET都幾煩)
存取權限個d一開始直接唔畀權限就OK,再唔係就入 "設定->應用程式->指定APP->權限" 自己改
BOOST+可以設定d程式行1080P(電源最佳化->指定APP->前景最佳化)
應容程式個list冇得分GROUP
BOOST+係有APP LOCK
Launcher我都用緊NOVA
BOOST+可以到咁上下自動同你清ram(設定->記憶體->智慧加速)

"仲有其他APP推薦求巴打出list"
MiXplorer <-算係簡單易用又唔晒位嘅檔案管理程式, 詳情自己GOOGLE
BLOCK THIS <-BLOCK廣告, 自己覺得信得過先用, 詳情自己GOOGLE
GOOGLE 粵語輸入法/ Simplified Cangjie <-KEYBOARD, 裝完記得停用跟機個觸寶
小鴨幹線 <- BLOCK COLD CALL狗

"同時用2個wtsapp"
自己GOOGLE, 係有支那APP做到但我都唔熟

"想問下有無d APP可以set做每個app都用唔同密碼"
自己GOOGLE, 真係唔知

大致上係咁多

點失靈法?
我嗰部連wifi周不時收3格會用用下自動斷左再自己連返

我係幾秒斷一次慘過食屎
望巴打屌細力d

我自己嚟講:
瀏覽器用TUGA(詳情自己GOOGLE)
RSS用PALABRE
FB多數都返屋企用電腦上, 必要時直接用網頁版, 以前用過METAL但感覺一般
PLAYER唔想畀錢就用FOOBAR, 畀錢都OK就DL晒FOOBAR + POWERAMP + NEUTRON慢慢試(後2者有限時試用)
限制app背景運行嗰d我用返BOOST+(雖然要逐個SET都幾煩)
存取權限個d一開始直接唔畀權限就OK,再唔係就入 "設定->應用程式->指定APP->權限" 自己改
BOOST+可以設定d程式行1080P(電源最佳化->指定APP->前景最佳化)
應容程式個list冇得分GROUP
BOOST+係有APP LOCK
Launcher我都用緊NOVA
BOOST+可以到咁上下自動同你清ram(設定->記憶體->智慧加速)

"仲有其他APP推薦求巴打出list"
MiXplorer <-算係簡單易用又唔晒位嘅檔案管理程式, 詳情自己GOOGLE
BLOCK THIS <-BLOCK廣告, 自己覺得信得過先用, 詳情自己GOOGLE
GOOGLE 粵語輸入法/ Simplified Cangjie <-KEYBOARD, 裝完記得停用跟機個觸寶
小鴨幹線 <- BLOCK COLD CALL狗

"同時用2個wtsapp"
自己GOOGLE, 係有支那APP做到但我都唔熟

"想問下有無d APP可以set做每個app都用唔同密碼"
自己GOOGLE, 真係唔知

大致上係咁多

TUGA 用BETA定正式版
太陽蛋有無黑色u11?

知唔知荃灣D門市有無 唔該
太陽蛋有無黑色u11?

太陽蛋有無黑色u11?

sorry
終於搵到個an app post, 麻煩曬咁多巴打
想問下用觸寶可以點樣解決打錯字要撳兩下backspace既問題?
試過唔用聯想字都唔得
太陽台等咗兩個禮拜終於有紅色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞