HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無用U11 IMOS 9H既巴打分享下?

白邊好核突

我一定忍唔到撕左佢

利申依家用緊普通膠貼

我膠紙貼住又上試過
靚仔2晚回復原狀
把幾火meet左佢
祼跑左2個星期見個清水殼都磨到花晒
死死氣用返膠貼
用咗u11兩星期,所有嘢都好smooth,唯獨是百度地圖成日hang up。我download咗個offline map落電話,行車時導航上會得返條路,其他資訊會無晒得返白色一遍。跟住用用吓個app都hang埋。之前用Nexus 5都唔會咁樣。
有無手足個導航都有呢個問題?Google map會唔會都係咁?

用咩百度垃圾

用支那野,高德都勁啲。
u11邊隻空壓殼好

白邊好核突

我一定忍唔到撕左佢

利申依家用緊普通膠貼

我膠紙貼住又上試過
靚仔2晚回復原狀
把幾火meet左佢
死死氣用返膠貼

白邊用個個咩白邊填充劑掂唔掂?

白邊好核突

我一定忍唔到撕左佢

利申依家用緊普通膠貼

我膠紙貼住又上試過
靚仔2晚回復原狀
把幾火meet左佢
死死氣用返膠貼

imos靚仔冇白邊
不過今日見個mon貼花左

油黎
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fQXN2VR&id=551224610904&_u=v1r3biga4463
我用依個冇白邊不過四周會有D睇唔晒

油黎
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fQXN2VR&id=551224610904&_u=v1r3biga4463

係咪啲黑邊用來掩飾條白邊
買左返黎幾日
今日叫做正式用U11
暫時使用感覺良好, 好多野可以自己話事幾自由
買左返黎幾日
今日叫做正式用U11

check check粒電先
然後睇下日常用sot幾耐 有5個鐘左右算係好
買左返黎幾日
今日叫做正式用U11

其實iPhone 個電量顯示唔準
好似叉通宵咁 佢show 個100%係用到十幾分鐘先跌99,之後倒水

刪nfc啦
而且雙卡係食電少少 iPhone哪有雙卡

我不斷打機睇片嘅情況係咁

油黎

九成嫁啦, 外觀好過D算
其實iPhone 個電量顯示唔準
好似叉通宵咁 佢show 個100%係用到十幾分鐘先跌99,之後倒水

刪nfc啦
而且雙卡係食電少少 iPhone哪有雙卡

ok, 熄左NFC同SIM2先
聽日set好曬boost+個d野再試試先
boost+個到有得較隔左3日就停止或者總是停止睇落幾好用
希望之後個幾個版本更新可以多少少選項揀
前景最佳化姐係降到1080p?
另外...lihkg android版真係好...
唔知比咩反應好...
有無人壞條type c轉3.5mm線
我壞左一條去換之後一個月又壞 唔知係咪接觸不良
有冇巴打重用緊10仔?
我部10仔電壞到1.5 hr同我用晒d電
最慘係周圍d電話舖都冇得換電

有呀,係fb我都問過兩間都會換10仔電,$450
其實用mon貼係咪就唔駛理coating問題,
唔想換
U11 睇片包括facebook同youtube有聲畫不同步,有無人係咁
有冇巴打重用緊10仔?

巴打有無換

油黎

係 而且用一段時間白邊會越來越嚴重 散出黎
有冇巴打重用緊10仔?

巴打有無換

450不如去返htc換
有冇巴打重用緊10仔?

巴打有無換

冇,因為我最後用Htc 個battery test,都係92%,都應該仲健康。。只係唔知咩扯緊電

油黎

係 而且用一段時間白邊會越來越嚴重 散出黎

暫時用左個幾月都冇白邊
其實用mon貼係咪就唔駛理coating問題,
唔想換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞