HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
買尿袋同線有咩心水推薦?
尿袋>10,000mah USB3.1 QC3.0
線就實淨唔易爛個種織網既
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

尿袋以我經驗,屌米真係最穩陣

小米,不了

尋日太陽台買
用用下發現有啲痕
抹乾淨就見到

可以做啲咩?
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

我就尿袋anker,線verbatim
有冇人可以答到u11開箱部機係完美既成功率有幾高
我開左兩次部機都有問題
差啲嬲嬲地買uu算撚數

開第一部就ok
依啲可能係間鋪無將啲壞貨換返上HTC

我第一部就ok

之前開左三部兩部都ok, 唔得果部係個背有粒瑕疵好明顯
三部都唔冠coating問題(或者未見到)
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

用緊verbatim 10000 mah
有無用U11 IMOS 9H既巴打分享下?

有冇咩背貼推介, 諗住用背貼+devilcase bumper

自膠唔記得咗講for u11

我今日order左DC bumper同背貼

mon貼係咪唔可以用全屏嗰啲

可以用
不過2.5D

淘寶果啲乜野4D就唔得 乜殼都用唔到
imos果張乜殼都用得 而且用到edge sense
不過好X貴

Thx巴打,但係我爬上個post好似有人貼imos都有白邊

我前後試2塊imos 2塊devilcase 2塊鐵布衫
1塊街邊20蚊cheap 野
無一倖免
全部有白邊
想問下而家新出既機個影相模式都有好大片黑邊係下面??

黑邊係因為為4:3 你想full screen就教16:9
不過4:3像素高過16:9
而且16:9影到嘅畫面少過4:3
自己定奪啦
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

係咪胃信送嗰個 仲有條qc3.0線送添
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

我加左80轉qc3.0果款
可以3A input 同output
但有個小問題
叉到半路有d電流聲
尤其係叉住用果陣
屌十三號拎去送修而家仲未有消息
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

我加左80轉qc3.0果款
可以3A input 同output
但有個小問題
叉到半路有d電流聲
尤其係叉住用果陣

當初lg g3個快差都會有電流聲
好撚驚 但係一直冇事

白邊好核突

白邊好核突

我一定忍唔到撕左佢

利申依家用緊普通膠貼

白邊好核突

我一定忍唔到撕左佢

利申依家用緊普通膠貼

真係好煩搵貼
屌十三號拎去送修而家仲未有消息

傻啦 我8號整到而家

白邊好核突

其實imos嗰張如果貼完有白邊可以叫鋪頭退貨俾imos換過張新 不過麻煩啲
其實用mon貼係咪就唔駛理coating問題,
唔想換
原廠個個都要700蚊
定係部部都咁貴

小米,不了

牛魔王?
有冇巴打重用緊10仔?
我部10仔電壞到1.5 hr同我用晒d電
最慘係周圍d電話舖都冇得換電

上HTC啦 出面鋪頭冇人會維修

我好你少少 都想換粒電
觀塘衛訊有紅色,今日玩上手覺得好正 但5000好貴
觀塘衛訊有紅色,今日玩上手覺得好正 但5000好貴

旗艦機5000都貴
其他牌子6千尾都有喎

白邊好核突

其實imos嗰張如果貼完有白邊可以叫鋪頭退貨俾imos換過張新 不過麻煩啲

已經send email 叫代理搵舖頭換過張新既 都係有白邊
最後退差價買其他野
用咗u11兩星期,所有嘢都好smooth,唯獨是百度地圖成日hang up。我download咗個offline map落電話,行車時導航上會得返條路,其他資訊會無晒得返白色一遍。跟住用用吓個app都hang埋。之前用Nexus 5都唔會咁樣。
有無手足個導航都有呢個問題?Google map會唔會都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞