HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Smartone3398出HTC U Ultra抵唔抵屌
係街未見過人用u11,淨係係公司見過一部銀色,唔想同人撞機首選

帶左套,認唔出
係街未見過人用u11,淨係係公司見過一部銀色,唔想同人撞機首選

帶左套,認唔出

如果裸跑U11紅色真係好撚型
不過無

Sun Mobile 2998啦喎

淨機定上台先???
$3000蚊出10仔定U Ultra好?
因為我見10個樣靚好多
但巴打們好似對10評價一般

利申:用緊M9+

淨機定上台先???

搵現有客戶嘅朋友啦

淨機定上台先???

搵現有客戶嘅朋友啦

我好多frd用smartone無人用垃圾台
因為我見10個樣靚好多

巴打用緊M9+相機升級版呀
因為我見10個樣靚好多

係丫你又知 巴打你覺得10仔定U Ultra好啲?
因為我見10個樣靚好多

10仔仲有3.5mm插頭UU無咗聽歌要靠藍芽....一係就用轉插

帶左套,認唔出

不過無

我就係紅色裸跑
背脊花都冇所謂,鏡頭咁快就花咗,屌
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function

htc 機得lockscreen 可以雙擊onoff

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off

nova個screen off好撚好用
因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

但用Nova screen off完,無得用指紋unlock

有啊

我都唔得嘅
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function

htc 機得lockscreen 可以雙擊onoff

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off

nova個screen off好撚好用
因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

但用Nova screen off完,無得用指紋unlock

有啊

我都唔得嘅

點先有 $3398 出機
uu 好似好食電咁, 今朝用左一陣已經無左1x%
我只係 whatsapp 下, 睇下網站 Facebook 咁, 可以點攪
有無巴打用過水凝膜?係咪真係唔怕跌

帶左套,認唔出

不過無

我就係紅色裸跑

裸跑先係王道, 硬套軟套玻璃貼水凝貼都係哂左部機
因為我見10個樣靚好多

eMMC VS UFS
單卡 VS 雙卡
32GB VS 64GB

計埋3.5,主要差異係呢D姐
有無巴打用過水凝膜?係咪真係唔怕跌

辣殺嚟貼機背還可以…mon 就不了

帶左套,認唔出

不過無

我就係紅色裸跑

跌左一次就裂左小小 之後即刻戴番個套
因為我見10個樣靚好多

eMMC VS UFS
單卡 VS 雙卡

相機 SONY VS OV
暖色調 VS 冷色調(夜晚好易變紫)

帶左套,認唔出

不過無

我就係紅色裸跑

跌左一次就裂左小小 之後即刻戴番個套

我紅色機背貼水凝近睇都睇唔出貼左
用透明空壓套
正面用普通膠貼
應該係暫時兼顧樣同保護性的最佳組合
因為我見10個樣靚好多

我之前又係諗呢兩部
最後買左10仔
因為UU好大部...
宜家開心使用10仔中 平平地,抵買~
因為我見10個樣靚好多

eMMC VS UFS
單卡 VS 雙卡

相機 SONY VS OV
暖色調 VS 冷色調(夜晚好易變紫)

係喎我又唔記得咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞