HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
依家u11 邊到買平呀
有啲白痴問題
10仔點改lock screen既shortcut

跟home screen果啲,冇得改
有啲白痴問題

咁戇鳩
有啲白痴問題

咁戇鳩

any肥 thanks
有啲白痴問題

咁戇鳩

你用咩launcher先?用返sense?
如果你用其他launcher ,
你可以去返sense果度改完再set返原本個Launcher,
但如果你用sense想桌面 d dock同lockscreen唔同就做唔到

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動
想問下u11係咪冇iphone個個景深功能 就算down app都做唔到個效果
想問下u11係咪冇iphone個個景深功能 就算down app都做唔到個效果

pro模式 光圈教最大應該可以
而且嗰個所謂景深只係bur左啲背景

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d
BTW冇必要嘅話唔好開住雙卡,雙卡倒水好多

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

如果單卡 光度自己教 應該有6個鐘嘅
之前send過一次
今次係雙卡成績

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

之前send過一次
今次係雙卡成績

如果唔係成日打機/睇片+單卡嘅話我最盡試過9 hrs,雙卡最盡嗰次6.x hrs
一般嚟講唔係由朝打機打到黑我都可以一日一充

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

之前send過一次
今次係雙卡成績

如果唔係成日打機/睇片+單卡嘅話我最盡試過9 hrs,雙卡最盡嗰次6.x hrs
一般嚟講唔係由朝打機打到黑我都可以一日一充

有打機 傳說同真三國無雙
有睇片 可能加埋時間45mins左右
今日冇聽過歌
其實日常用都算係核電
準備出機 想問淘寶有咩靚mon貼同機殼?

機殼我淘左呢個
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fyjt5mn&id=551853092986&_u=f2nim53c2196
mon貼我用百記送果張

黎緊想買呢個
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.16.7be0196IohNhh&id=555732344433

用透明先正喎 唔透明哂左個背面

我用緊呢個
https://world.tmall.com/item/555816380178.htm?spm=a312a.7700824.w4011-14463710071.55.4d14408euX1nKP&id=555816380178&rn=45b83900489baa0570badfa791ba8d5b&abbucket=0&skuId=3609565987922

好冇用呀 我諗緊買唔買好

保護性幾好
用左之後部機手感好左
不過用呢個套唔可以用滿版mon貼
唔係用edge sense會鏟起塊Mon貼
唔駛Google親生仔都用到HDR+ !!??
https://lihkg.com/thread/357864/page/1?ref=web

呢個定u11原生好啲?

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

點先可以齋用單卡

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

點先可以齋用單卡

setting >雙網路管理員

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

點先可以齋用單卡

但咁樣會唔會用唔到 sd card?

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

點先可以齋用單卡

關乜嘢事

最新成績表
雙卡長開4G嘅情況
mon嘅光度係自動

光度自己較啦,會慳電d

點先可以齋用單卡

通常一係放兩張sim卡
一係放一張sim一張SD card
你改過你張sim卡痴埋張sd card來用
做到二張sim卡 + SD card?
on9一問...
早兩日買左u11
你地係用google相簿?定另外DL個相簿黎用?

唔知係咪個別事件, 我用google photo 勁食電, 所以轉用其他

巴打用緊咩相簿

我用返HTC個相簿

我都係,屌依家d htc 機無鳩哂自己寫d apps,明明htc相簿勁好用
有感而發。 8月頭買咗部u11, 返屋企發現有塵, 即去鋪頭換機, 如果鋪頭d機 好多部都又唔同程度入塵或死點,之後去htc 客戶中心維修。 維修完就同我講部機個死點同入塵係合符佢地嘅準備,無同我換機同維修,剩係upgrade 咗software,。 叫佢俾個入塵同死點標準黎,佢地話係內部資料,不便透露。 即叫我俾旗艦機嘅價錢,要我硬食佢地有質量問題嘅機。 今次只怪自己冇睇清楚部機就買佢地產品,相信會係我最後一次買htc嘅產品。
有感而發。 8月頭買咗部u11, 返屋企發現有塵, 即去鋪頭換機, 如果鋪頭d機 好多部都又唔同程度入塵或死點,之後去htc 客戶中心維修。 維修完就同我講部機個死點同入塵係合符佢地嘅準備,無同我換機同維修,剩係upgrade 咗software,。 叫佢俾個入塵同死點標準黎,佢地話係內部資料,不便透露。 即叫我俾旗艦機嘅價錢,要我硬食佢地有質量問題嘅機。 今次只怪自己冇睇清楚部機就買佢地產品,相信會係我最後一次買htc嘅產品。

sorry, 好多錯字。

sorry, 好多錯字。

所以我唔敢買
已經唔係個例
唔想買部電話好似驗屍換來換去
on9一問...
早兩日買左u11
你地係用google相簿?定另外DL個相簿黎用?

唔知係咪個別事件, 我用google photo 勁食電, 所以轉用其他

巴打用緊咩相簿

我用返HTC個相簿

我都係,屌依家d htc 機無鳩哂自己寫d apps,明明htc相簿勁好用

Google app要比錢內置嫁
反正都比左錢,htc慳返自己維護app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞