HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無用U11 IMOS 9H既巴打分享下?
已買u11 開心用緊
但想問下有無未買既巴絲可以幫手加個耳筒 火牛 尿袋
淘寶買左水凝膜,好撚難貼

我覺好軟好似完全無保護功能

我淨係貼背面,正面用返普通

玻璃?有冇link?曲位都貼到?

玩完一輪都係用返普通膠貼
玻璃有白邊係時間問題,鐵布衫堅持左一個禮拜就出白邊,除非完全唔用edge sense,同埋好厚好肉酸,非全屏玻璃一樣好怪

EverDry.hk都有for U11 458$, 隔離iphone討論po有巴打星期日去試伏
呢到有無人用過呢間野

EverDry.hk都有for U11 458$, 隔離iphone討論po有巴打星期日去試伏
呢到有無人用過呢間野

4xx 一塊芒貼
淘寶買左水凝膜,好撚難貼

我覺好軟好似完全無保護功能

我淨係貼背面,正面用返普通

玻璃?有冇link?曲位都貼到?

玩完一輪都係用返普通膠貼
玻璃有白邊係時間問題,鐵布衫堅持左一個禮拜就出白邊,除非完全唔用edge sense,同埋好厚好肉酸,非全屏玻璃一樣好怪

胃信送嗰張垃圾已經花左
u11爆左Mon, 唔知換mon要幾錢呢

利申岩岩換..

淨係換個Mon ?! 禁等佢爆多啲喇。。。
HTC有無得加保...12+3唔多夠用...
其實宜家買u11好唔好,定等第二批貨先?宜家好似越嚟越多問題,又coating,又update完超食電
其實宜家買u11好唔好,定等第二批貨先?宜家好似越嚟越多問題,又coating,又update完超食電

有好食電咩

呢到有無人用過呢間野

4xx 一塊芒貼

4舊幾水買塊mon貼...除左戇鳩真係唔知講乜好
新買10仔巴打千祈唔好升7.0

又衰咩?

呢到有無人用過呢間野

4xx 一塊芒貼

4舊幾水買塊mon貼...除左戇鳩真係唔知講乜好

仲痴線過imos..而家貼兩塊夠錢換mon
新買10仔巴打千祈唔好升7.0

又衰咩?

燒電
u11爆左Mon, 唔知換mon要幾錢呢

利申岩岩換..

淨係換個Mon ?! 禁等佢爆多啲喇。。。

有無10仔巴打聽歌底噪好勁
已買u11 開心用緊
但想問下有無未買既巴絲可以幫手加個耳筒 火牛 尿袋

同問
有冇巴打可以幫手加個Rapid Charger 3.0 + USB Type-C Cable呀?
或者有冇巴打之前訂多左想放呀?
10仔用家
但已經決定下部轉iPhone 8
10仔用家

點解嘅?
唔用U11?
有冇用10仔嘅巴打用緊foobar2000呀?
之前有巴打介紹,我down左想試,但個app話搵唔到我手機或SD card有歌
明明SD card有架喎
其他播放器都read到
有冇巴打可以賜教一下?
10仔用家

點解嘅?
唔用U11?

10仔最近成日hand機
HTC又斬埋耳機頭
我由10年用Android 想轉下
10仔用家

點解嘅?
唔用U11?

HTC又斬埋耳機頭

10仔用家

點解嘅?
唔用U11?

HTC又斬埋耳機頭

iphone 8 會有返耳機頭咩.....
10仔用家

點解嘅?
唔用U11?

HTC又斬埋耳機頭

iphone 8 會有返耳機頭咩.....

唔會,咁無埋用anndroid 嘅理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞