HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
換左兩張玻璃貼,都係左邊冇白邊右邊同右下有白邊…其實係咪部機個mon 有公差?
換左兩張玻璃貼,都係左邊冇白邊右邊同右下有白邊…其實係咪部機個mon 有公差?

must be
htc 10同11都難途此命運
10仔更新終於有d聲氣

其他牌子旗艦機係咪都係咁?差唔多半年都無update?

等到心灰意冷 個security patch仲係一月嗰個 人地Sony係咪好似就升8.0

eu user關香港撚事咩
香港升左上7.0之後一次都冇更新過
唔想做工程師刷機
10仔更新終於有d聲氣

等到心灰意冷 個security patch仲係一月嗰個 人地Sony係咪好似就升8.0

唔想做工程師刷機

刷其他rom好多包埋root
玩唔到pad好麻煩
生生性性出好個7.0啦

左冇右有x2
10仔更新終於有d聲氣

唔想做工程師刷機

玩唔到pad好麻煩
生生性性出好個7.0啦

而家用magisk su 可以hide。。我試過係玩到pad 日版
10仔更新終於有d聲氣

邊有咁快 大版本更新
10仔更新終於有d聲氣

唔想做工程師刷機

EU同HK 個時間差唔多 EU有 HK都大機會有
10仔更新終於有d聲氣

唔想做工程師刷機

玩唔到pad好麻煩
生生性性出好個7.0啦

依家D rom唔係刷果陣有得簡要唔要root咩
屌作老母 條3.5mm線一直冇貨想點
各位U11用家,小心用機
我部U11壞左去保養整,要等4-6個星期
因為缺零件

點壞?燒底板?

我覺得最易壞應該係type c port

我見U11防水咪試下用水洗走佢背面指模印,洗完冇事,我見表面乾晒攞去充電,充左十幾分鐘個type C post燒熔左個插頭,手機內顯示充電不正常停止充電,之後個type C post再用唔到耳機/充電
因為缺零件

點壞?燒底板?

我見U11防水咪試下用水洗走佢背面指模印,洗完冇事,我見表面乾晒攞去充電,充左十幾分鐘個type C post燒熔左個插頭,手機內顯示充電不正常停止充電,之後個type C post再用唔到耳機/充電

HTC U11防水真係伏到仆街
所以我都唔敢掂水

抹指紋唔駛用水啦,用布抹咪算

抹指紋咪用紙巾濕少少水抹,以前m8冇防水咪又係咁
想岀機 上台會唔會平d?
因為缺零件

點壞?燒底板?

port下話
10仔更新終於有d聲氣

唔想做工程師刷機

玩唔到pad好麻煩
生生性性出好個7.0啦

依家D rom唔係刷果陣有得簡要唔要root咩

對上部Z5好似冇 htc未試過
我有時部 U11 WhatsApp錄音會突然好濛
係聽唔到人聲果隻
係咪要好整
最慘佢真係一時時都唔知點show俾人睇
無知一問 知唔知u11相機有無可能影到星星
uu新色賣3698送全無線耳機

http://www.htc.com/hk-tc/UUltra-Gifts/?utm_source=fb&utm_campaign=htc_u_ultra&utm_medium=organic&utm_content=announcement

屌, 上星期先買左

http://price.com.hk 賣$225

好似幾正

我買2998 only

可以 長曝實得
想轉會u11
有冇用家分享下
想轉會u11
有冇用家分享下

你起碼都講低想知d咩先得㗎
想轉會u11
有冇用家分享下

性價比極高

可以 長曝實得

再無知一問 點樣長曝 我上網查係咪要下載app?
uu新色賣3698送全無線耳機

http://www.htc.com/hk-tc/UUltra-Gifts/?utm_source=fb&utm_campaign=htc_u_ultra&utm_medium=organic&utm_content=announcement

屌, 上星期先買左

http://price.com.hk 賣$225

好似幾正

我買2998 only

Where?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞