HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾
新增完歌單要逐首歌禁加入歌單

有錢就買Poweramp/Neutron
冇錢就用foobar

poweramp配HTC 個dac,推力好大

btw,好像似15蚊咋喎,都叫有錢?

poweramp 比錢有咩function多左

畀錢前可以試用,過咗試用期就要畀錢買

俾錢買左就唔洗成日搵開心版,poweramp v3 alpha到2046, 今年應該有betav3應該會有更多新功能
10仔今朝8點15斷電
sot 2hrs45min
依家剩8%

咁少

準備洗機
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

俾錢買左就唔洗成日搵開心版,poweramp v3 alpha到2046, 今年應該有betav3應該會有更多新功能

推力真係唔錯
新手都係岩岩先知app都有影響
諗住過兩日去sun mobile訂機,而家coating災情如何?有冇改善
純理性討論
https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=77339
雖然U11 4千7 6Gram 128G 雙卡/插SD卡又有得防水無得輸
不過有無人留意入面既造工?
有"跳線"係咪代表裡面造工唔好呢?
如果有人可以科普下就好了
如果講外面(觀)既話唔洗講, 係mobile01個d台灣網站/連登呢邊香港都有大大小小問題出現
高比例鍍膜不良
四角邊緣間隙過大之類
近日既話應該係mon入塵既post見得比較多
另外, 有無人覺得U11個指紋位置擺得有d樣衰...
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

推力真係唔錯

我n年前用S3推隻$300左右嘅耳機, POWERAMP同原生個PLAYER出嚟d聲係差勁遠
之後見POWERAMP做特價就買咗, 一直用到而家
純理性討論
https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=77339
雖然U11 4千7 6Gram 128G 雙卡/插SD卡又有得防水無得輸
如果講外面(觀)既話唔洗講, 係mobile01個d台灣網站/連登呢邊香港都有大大小小問題出現
高比例鍍膜不良
四角邊緣間隙過大之類

未出嗰時已經屌緊, 擺返高少少嘅話正面靚好多
純理性討論
高比例鍍膜不良
四角邊緣間隙過大之類

未出嗰時已經屌緊, 擺返高少少嘅話正面靚好多

如果真係咁注重個做工 都係要翻去翻去iPhone嘅懷抱
1001咗4x分鐘都冇人開post

又開左新post,留低腳毛先
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

我用10仔一直都用poweramp聽,好正
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

我用10仔一直都用poweramp聽,好正

同好 我之前用*** s7e, 開9成先聽清,但用10仔開3分1音量就好夠,bass又重
有冇咩背貼推介, 諗住用背貼+devilcase bumper
想問下連接左要登入既WiFi後
eg. m記WiFi
唔會自動彈個登入網頁岀黎
就算自己開個browser都唔會跳去登入頁面
係咪setting有問題

利申 u11
eg. m記WiFi

利申 u11

試下下次求其入個網址
An唔似iOS 識一連wifi ping website再prompt login screen
會出login係因為provider set force popup
有冇咩背貼推介, 諗住用背貼+devilcase bumper

自膠唔記得咗講for u11
eg. m記WiFi

利申 u11

你係咪冇tick呢個?
eg. m記WiFi

利申 u11

你係咪冇tick呢個?

tick左都係唔得嫁,我試過用kmb free wifi 都係無野彈
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

推力真係唔錯

我n年前用S3推隻$300左右嘅耳機, POWERAMP同原生個PLAYER出嚟d聲係差勁遠

如果想買poweramp可以用smartone.....
讓 你 可 將 所 有 Google Play 購 物 嘅 消 費 , 方 便 地 透 過 SmarTone 賬 戶 月 結 單 繳 付
https://www.smartone.com/tc/services_and_apps/google_play/index.jsp
有冇人更新左u11 更新完啲電會唔會用得快左
有冇人更新左u11 更新完啲電會唔會用得快左

更新版本號碼係咩?兩星期前買左更新左一次,有新更新?
有冇人自己整Butterlfy S
諗住過兩日去sun mobile訂機,而家coating災情如何?有冇改善

忠告 紅色有排等 心急唔好訂
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

推力真係唔錯

呢樣真喎
我裝左試用版, POWERAMP啲聲靚過google music好多
都心郁畀錢買 $15係每年要續定永久架?
之前有諗過裝返HTC music,但試左POWERAMP就...
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

推力真係唔錯

呢樣真喎
我裝左試用版, POWERAMP啲聲靚過google music好多
都心郁畀錢買 $15係每年要續定永久架?
之前有諗過裝返HTC music,但試左POWERAMP就...

BTW, foobar播唔播到wma架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞