HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
太陽台送嗰塊mon貼係咩牌子?
想入多塊

sinfung

咁大條邊都想入多塊
有冇白邊好似同部機嘅玻璃工差都有關
你貼冇白邊,另一部貼可能會有大白邊
想問下有時打打下機 跳去第2個APPS度 佢會同我關左隻GAME 想問下有冇話點SET可以避免呢個情況?
想問下有時打打下機 跳去第2個APPS度 佢會同我關左隻GAME 想問下有冇話點SET可以避免呢個情況?

你睇下boost+係唔係set左自動kill左隻game

係咪boost+入面個電池最佳化? 我禁開個apps 入面兩個都冇剔到

係咪boost+入面個電池最佳化? 我禁開個apps 入面兩個都冇剔到

仲有個智慧加速,add你隻game入白名單

去電源>電池最佳化,揀你隻game唔好最佳化。
有冇人覺得u11 whatsapp好似會delay 先收到訊息?
就算我較左“總是顯示彈出窗口”, 有時都只會在頂頭有個whatsapp圖示, 拉落黎就話“你可能有新訊息”之類, 再按入去要等多幾秒先真係睇到新message
你地係唔係
有無巴打推介用嘅typc c線牌子加尿袋(除小米)

同埋想問有無巴打可以放原裝火牛套裝

唔該眾巴打
有冇白邊好似同部機嘅玻璃工差都有關
你貼冇白邊,另一部貼可能會有大白邊

其實咪又係賴黎賴去
有無師兄會買dc個鋁保護框?
有冇人覺得u11 whatsapp好似會delay 先收到訊息?
就算我較左“總是顯示彈出窗口”, 有時都只會在頂頭有個whatsapp圖示, 拉落黎就話“你可能有新訊息”之類, 再按入去要等多幾秒先真係睇到新message
你地係唔係

我都係

原本打算買 依家考慮緊

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到
你地係唔係

我都係

10仔 7.0後一樣
好似係7.0問題
你地係唔係

我都係

10仔 7.0後一樣
好似係7.0問題

有冇試過電池最佳化嗰到取消佢?
好多通訊apps我都咁做,唔怕delay。
係7.0預設全部最佳化,鎖機一陣就幫你kill背景apps

原本打算買 依家考慮緊

點解突然要考慮?

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

師兄有無訂埋背貼,?

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

師兄有無訂埋背貼,?

有呀
到時上去比佢貼

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

師兄有無訂埋背貼,?

有呀
到時上去比佢貼

等你報告。我都有d想入

原本打算買 依家考慮緊

點解突然要考慮?

出左圖發現機背個框凸出左啲唔平

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

師兄有無訂埋背貼,?

有呀
到時上去比佢貼

等你報告。我都有d想入

Mobile 01有人出左report
你去睇下

原本打算買 依家考慮緊

訂左,等貨到

師兄有無訂埋背貼,?

有呀
到時上去比佢貼

等你報告。我都有d想入

背貼痴左 手感一般 個貼比我想像易花
但啲位準 裸跑一定要用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞