HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
U11 可以升 BT 5.0
http://www.androidauthority.com/htc-u11-bluetooth-5-790661/

真既話,u11又少一個地方比人挑剔
U11 可以升 BT 5.0
http://www.androidauthority.com/htc-u11-bluetooth-5-790661/

正 等埋d無線耳機上5.0
HTC 10 賣$2698 抵唔抵買

唔介意電麻麻同埋NFC用唔到都OK嘅
想入部u11,但怕電唔夠用。 有冇人試過唔打機,只係上網,youtube, whatsapp 之類,平均SOT有幾多個鐘?
想入部u11,但怕電唔夠用。 有冇人試過唔打機,只係上網,youtube, whatsapp 之類,平均SOT有幾多個鐘?

5個鐘仲有40%
其實用mon貼係咪就唔駛理coating問題,
唔想換

原來 HTC 10 係倒水電
其實用mon貼係咪就唔駛理coating問題,
唔想換

你接受到咪得囉
如果有白邊仲難頂過coating

5~7
睇你光度幾多啦 同埋用4g 定wifi 啦
有冇巴打重用緊10仔?
我部10仔電壞到1.5 hr同我用晒d電
最慘係周圍d電話舖都冇得換電

有呀,係fb我都問過兩間都會換10仔電,$450

巴打有無換

450不如去返htc換

有冇SUN MOBILE出機既收到MON貼
想問下呢個貼夠唔夠用

唔好升7.0
htc u ultra 會唔會倒水?

10 仔日日用緊 nfc wo

5~7

用YouTube就真係答你唔到, 唔打機齋上網, whatsapp同block咗廣告咁上lihkg嘅話我試過係過到9hrs
當然前題係要盡量block晒d背後運行嘅程式同廣告
其實 U11 現時為止有冇 d 大問題出現?
好似 LG V10 一定燒底板, S7 有紫線出現咁
Thank all

唔好升7.0

無錯,唔升舊電係OK嘅
升左就唔知喇

5~7

用YouTube就真係答你唔到, 唔打機齋上網, whatsapp同block咗廣告咁上lihkg嘅話我試過係過到9hrs
當然前題係要盡量block晒d背後運行嘅程式同廣告

另外雙卡真係燒電過單卡好多,雙卡暫時都未試過上到7hrs
當然我好少可唔打機都關事,上面張圖係喺我病咗冇精神打機嗰2日cap出嚟
Thank all

U11暫時冇乜大問題,不過V10/G4嗰時都唔係即刻知,係過咗半年左右先開始出事
Thank all

U11暫時冇乜大問題,不過V10/G4嗰時都唔係即刻知,係過咗半年左右先開始出事

我成日見到人S7有紫線
點解冇人投訴?

唔好升7.0

無錯,唔升舊電係OK嘅
升左就唔知喇

我7.0 唔打機
4.5 sot頂盡

唔好升7.0

無錯,唔升舊電係OK嘅
升左就唔知喇

我7.0 唔打機
4.5 sot頂盡

我都想有4.5 sot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞