HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無師兄會買dc個鋁保護框?

原本打算買 依家考慮緊

點解突然要考慮?

出左圖發現機背個框凸出左啲唔平

因為要平放時保護鏡頭吧
有無師兄會買dc個鋁保護框?

原本打算買 依家考慮緊

點解突然要考慮?

出左圖發現機背個框凸出左啲唔平

因為要平放時保護鏡頭吧

驚un手
有無d靚widget推薦下

訊號差 死硬
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function

htc 機得lockscreen 可以雙擊onoff

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off
10 仔爆mon
好痛苦

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off

nova個screen off好撚好用
因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

nova個screen off好撚好用
因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

其實好多launcher都有手勢操作,之前我用tsf 一樣有,只係nova簡潔又唔食ram
之前用十見sot得4.5hr 有啲短 尋日reset左 今日得4hr
之前用十見sot得4.5hr 有啲短 尋日reset左 今日得4hr

講過reset左仲食電左
唔知咩原理

為左3.5係要忍架啦
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

我M8都壞鏡頭 好想換U11
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

8上11 一定爽到仆街
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

8上11 一定爽到仆街
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

8上11 一定爽到仆街

7上11表示原來自己既忍耐力真係好高
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

8上11 一定爽到仆街

7上11表示原來自己既忍耐力真係好高

8上11表示爽到痴線
11好似冇乜正殼揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞