HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
uu太抵
忍唔住買左
各位有冇貼推介

我尋日都買左 uu, 順手問埋有冇機套推介

Uu
用左部蝴蝶兩年 想換機 其實u11係咪好過uu好多 因為見差成倍錢
利申:換機純粹想部機唔好咁lag 平時用黎影下相,whatsapp ig個d
用左部蝴蝶兩年 想換機 其實u11係咪好過uu好多 因為見差成倍錢
利申:換機純粹想部機唔好咁lag 平時用黎影下相,whatsapp ig個d

太陽台價都係4千6姐 無成倍咁多
有錢一定u11
U11 用咗1個月 全機花晒

裸跑咁勇。。

帶住個套個感覺真係差好遠
不過用到花哂又誇張左D
我裸跑左咁耐都係失手跌崩左少少

唔祼啦..
跌爆左要等好多日..
而家整好就乖乖地用套..

不過真係差好遠
DC個bumper快啲到就好

DC Bumper 下星期到

係喎裝左bumper就冇得水洗部機

我唔夠膽洗
佢個防水好似伏伏地

污糟左都係濕少少水抹下就算, 唔敢成部入水
而家最慘係壞左拎去整要等好耐

防水有伏應該係啲智障搞錯左sim同收音孔個窿
插穿左個防水膜..
我一個月洗佢起碼十次冇事

不過記得唔好充電..
另外 用淘寶啲廢mon貼有機會貼同mon中間入水
張貼就掉得
想問你地既spigen/ devilcase套係邊到買?

官網/淘寶?
求u11好用無白邊mon 貼推介

送果張貼左兩大條白邊
想問你地既spigen/ devilcase套係邊到買?

官網/淘寶?

spg 殼可以淘寶 有天貓店

有錢一定u11

太陽台係要上埋佢個台定本身屋企人有用既話就可以平架 唔該巴打

有錢一定u11

太陽台係要上埋佢個台定本身屋企人有用既話就可以平架 唔該巴打

一定幫家兩老申請太陽同人仔

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
有白邊但用佢送果啲油就搞得掂
反正唔貴買黎試下

有錢一定u11

一定幫家兩老申請太陽同人仔

人仔你咁不孝

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
反正唔貴買黎試下

我用緊唔知邊隻玻璃貼,搽完油…訓醒個右下角又係有白邊

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
反正唔貴買黎試下

用用下d油咪會唧返出黎
治標唔治本

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
反正唔貴買黎試下

用用下d油咪會唧返出黎
治標唔治本

唔想用膠mon 貼

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
反正唔貴買黎試下

用用下d油咪會唧返出黎
治標唔治本

我果張用左好耐都冇"唧返出黎"

送果張貼左兩大條白邊

我用gor 0.2果張
反正唔貴買黎試下

用用下d油咪會唧返出黎
治標唔治本

我果張用左好耐都冇"唧返出黎"

我係右下角,其他冇事…唔撚理佢
邊到出u11最平收工去出機
htc 10 食電到仆街 我仲要3500果陣買
升到7.0 就唔撚理你 hotfix都冇 由你燒電
又冇double tap開mon 迫你禁壞粒開機制
垃圾永不錄用
垃圾永不錄用

食唔食電見人見智 個個用量唔同
但雙擊開mon不嬲都有嫁wor
而且hi一hi個home button都會著啦
你地覺唔覺得u11 個mon 開最光好似都唔係好夠光咁?
垃圾永不錄用

升7.0

自己on 9

開咗省電
垃圾永不錄用

升7.0

自己on 9

原來官方出新版 出完有問題唔理
你去升級就係你問題 唔關間廠事

好似要auto先有最光,手動會冇咁光
垃圾永不錄用

升7.0

自己on 9

原來官方出新版 出完有問題唔理
你去升級就係你問題 唔關間廠事

無可否認,係間公司仆街咗少少。不過呢啲情況,好似到到都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞