HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
部 uu sot 2 hours 15 mins 就已經得35%電, 後來發現Google photo 超食電, 巴打有冇其他圖片庫 app 推介?

應該係google photo成日backup相??
btw 我用simple gallery
支那為新出個nova2 plus 抄足u11 正面

邊度抄
好多部都係咁既樣架啦
支那為新出個nova2 plus 抄足u11 正面

邊度抄
好多部都係咁既樣架啦

我都覺 前面部部差唔多
部 uu sot 2 hours 15 mins 就已經得35%電, 後來發現Google photo 超食電, 巴打有冇其他圖片庫 app 推介?

明明有 wifi 先會 auto backup 相, 我返工係用 4G, 但 Google photo 嘅 processing time 竟然同 sot 一致咁滯, 大家都係兩個鐘多小小
終於出咗部u11,但開設定個版白色時,留意到Mon 既最下面有少少偏黃現象,u11 用家有冇咁既問題?
終於出咗部u11,但開設定個版白色時,留意到Mon 既最下面有少少偏黃現象,u11 用家有冇咁既問題?

可以係setting 自己效冷暖色

佢應該講緊mon最底有少少黃
好似係lcd正常現象

明明有 wifi 先會 auto backup 相, 我返工係用 4G, 但 Google photo 嘅 processing time 竟然同 sot 一致咁滯, 大家都係兩個鐘多小小

試下set 叉住電先backup?

好似係lcd正常現象

無錯,我係講緊個Mon 最底接近按扭個位。 但我個 frd 新出既 u ultra 唔覺有咁既問題喎,諗緊會唔會係u11 批貨問題,定還是自己唔好彩。

好似係lcd正常現象

無錯,我係講緊個Mon 最底接近按扭個位。 但我個 frd 新出既 u ultra 唔覺有咁既問題喎,諗緊會唔會係u11 批貨問題,定還是自己唔好彩。

我部10仔都係咁,之後發覺郁部電話郁返正個角度就冇事,原來塊mon貼問題

好似係lcd正常現象

我部10仔都係咁,之後發覺郁部電話郁返正個角度就冇事,原來塊mon貼問題

係咪膠水印
U11 用咗1個月 全機花晒

裸跑咁勇。。

裸跑咁勇。。

帶住個套個感覺真係差好遠
不過用到花哂又誇張左D
我裸跑左咁耐都係失手跌崩左少少

裸跑咁勇。。

不過用到花哂又誇張左D

唔祼啦..
跌爆左要等好多日..
而家整好就乖乖地用套..

不過真係差好遠
DC個bumper快啲到就好

裸跑咁勇。。

不過用到花哂又誇張左D

唔祼啦..
跌爆左要等好多日..

不過真係差好遠

DC Bumper 下星期到

你問左?
我第一日就訂應該都有掛

裸跑咁勇。。

不過用到花哂又誇張左D

唔祼啦..
跌爆左要等好多日..

不過真係差好遠

係喎裝左bumper就冇得水洗部機

裸跑咁勇。。

不過用到花哂又誇張左D

唔祼啦..
跌爆左要等好多日..

不過真係差好遠

係喎裝左bumper就冇得水洗部機

我唔夠膽洗
佢個防水好似伏伏地

污糟左都係濕少少水抹下就算, 唔敢成部入水
而家最慘係壞左拎去整要等好耐
$3000蚊出10仔定U Ultra好?
因為我見10個樣靚好多
但巴打們好似對10評價一般

利申:用緊M9+

巴打用緊M9+相機升級版呀

係丫你又知 巴打你覺得10仔定U Ultra好啲?

eMMC VS UFS
單卡 VS 雙卡
32GB VS 64GB

計埋3.5,主要差異係呢D姐

相機 SONY VS OV
暖色調 VS 冷色調(夜晚好易變紫)

係喎我又唔記得咗

唔該哂咁多位巴打 好詳盡 未能一一回覆
買左機再同大家講我買左邊部

Btw如果10最想買會係金色
死煙剷揸住支煙入黎交錢,叫佢唔好食話我好話佢

控煙辦
$3000蚊出10仔定U Ultra好?
因為我見10個樣靚好多
但巴打們好似對10評價一般

利申:用緊M9+

巴打用緊M9+相機升級版呀

係丫你又知 巴打你覺得10仔定U Ultra好啲?

eMMC VS UFS
單卡 VS 雙卡
32GB VS 64GB

計埋3.5,主要差異係呢D姐

相機 SONY VS OV
暖色調 VS 冷色調(夜晚好易變紫)

係喎我又唔記得咗

唔該哂咁多位巴打 好詳盡 未能一一回覆
買左機再同大家講我買左邊部

Btw如果10最想買會係金色

我三星期前買,得返黑色
不過有金色,我都係會買黑色
除非有紅色 (銀色都可能考慮下嘅)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞