HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
港行10仔有生之年會唔會再有更新

唔會咁大鑊呀…… 假假地都上代flagship
htc係咪有得喺手機打啲number入test mode

*#*#3424#*#*
冇記錯嘅話
有冇咩背貼推介, 諗住用背貼+devilcase bumper

自膠唔記得咗講for u11

我今日order左DC bumper同背貼

mon貼係咪唔可以用全屏嗰啲

可以用
不過2.5D

淘寶果啲乜野4D就唔得 乜殼都用唔到
imos果張乜殼都用得 而且用到edge sense
不過好X貴
htc係咪有得喺手機打啲number入test mode

*#*#3424#*#*
冇記錯嘅話

點解行唔到device test
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾
新增完歌單要逐首歌禁加入歌單

有錢就買Poweramp/Neutron
冇錢就用foobar

poweramp配HTC 個dac,推力好大

btw,好像似15蚊咋喎,都叫有錢?

poweramp 比錢有咩function多左

畀錢前可以試用,過咗試用期就要畀錢買

俾錢買左就唔洗成日搵開心版,poweramp v3 alpha到2046, 今年應該有betav3應該會有更多新功能

推力真係唔錯
新手都係岩岩先知app都有影響

我n年前用S3推隻$300左右嘅耳機, POWERAMP同原生個PLAYER出嚟d聲係差勁遠
之後見POWERAMP做特價就買咗, 一直用到而家

呢樣真喎
我裝左試用版, POWERAMP啲聲靚過google music好多
都心郁畀錢買 $15係每年要續定永久架?
之前有諗過裝返HTC music,但試左POWERAMP就...

永久,s2買左用到依家支援usb dac輸出

巴打用緊USB dac?
諗住過兩日去sun mobile訂機,而家coating災情如何?有冇改善

忠告 紅色有排等 心急唔好訂

銀/藍果d呢

岩岩打去留左銀色

唔會掛

我就唔會既,其他分店就難講

你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾
新增完歌單要逐首歌禁加入歌單

有錢就買Poweramp/Neutron
冇錢就用foobar

poweramp配HTC 個dac,推力好大

btw,好像似15蚊咋喎,都叫有錢?

poweramp 比錢有咩function多左

畀錢前可以試用,過咗試用期就要畀錢買

俾錢買左就唔洗成日搵開心版,poweramp v3 alpha到2046, 今年應該有betav3應該會有更多新功能

推力真係唔錯
新手都係岩岩先知app都有影響

我n年前用S3推隻$300左右嘅耳機, POWERAMP同原生個PLAYER出嚟d聲係差勁遠
之後見POWERAMP做特價就買咗, 一直用到而家

呢樣真喎
我裝左試用版, POWERAMP啲聲靚過google music好多
都心郁畀錢買 $15係每年要續定永久架?
之前有諗過裝返HTC music,但試左POWERAMP就...

永久,s2買左用到依家支援usb dac輸出

巴打用緊USB dac?

本身條3.5轉換器都係行usb dac輸出落耳機
仲有1adac都係要usb dac輸出先聽到
U11點解個喇叭好似好細聲咁
係我問題定點? 當我手機放係檯面,
入setting將音樂 & 影片移到一半先叫聽得清楚佢果下叮咚聲
頭兩三格直情無聲咁制
入setting將音樂 & 影片移到一半先叫聽得清楚佢果下叮咚聲
頭兩三格直情無聲咁制

我都覺得細聲,但其他人好似好滿意咁
利申第一次用htc第一次用有防水嘅機
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲

同10仔差唔多大細聲,不過之前用uu,兩三格都聽得好清楚,有時都比部機d聲浪嚇親
諗住過兩日去sun mobile訂機,而家coating災情如何?有冇改善

忠告 紅色有排等 心急唔好訂

銀/藍果d呢

岩岩打去留左銀色

唔會掛

我就唔會既,其他分店就難講

我去開百記買機
今日去左2間百記,都冇show到紅色既機出黎
想睇下紅色係點都唔得
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲

同10仔差唔多大細聲,不過之前用uu,兩三格都聽得好清楚,有時都比部機d聲浪嚇親

我部u11大聲過UU好多..
你可能要試清楚部11
今年多人買左 問題都多左
想買10仔
想問下新用家會唔會覺得佢好倒水?
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲

你可能要試清楚部11

大細聲可以點試?
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲

你可能要試清楚部11

我果部都係細聲頭幾格真係聽唔到但開到最大又好撚大聲
有冇咩背貼推介, 諗住用背貼+devilcase bumper

可以用
不過2.5D

不過好X貴

Thx巴打,但係我爬上個post好似有人貼imos都有白邊

可以用
不過2.5D

不過好X貴

係會有機會有白邊 都係睇你部機個moon有冇公差
頭兩三格直情無聲咁制

其實我都覺得好細聲

你可能要試清楚部11

我果部都係細聲頭幾格真係聽唔到但開到最大又好撚大聲

防水機好似普遍頭幾格係細聲

可以用
不過2.5D

不過好X貴

我貼dc 膠貼都白邊,真慘

可以用
不過2.5D

不過好X貴

想買10仔
想問下新用家會唔會覺得佢好倒水?

用左差不多兩星期
我覺得還好喎
主要whatsapp, fb, 聽下歌
可以1.5日叉一次電
但我冇升到7.0嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞