HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
各位巴打,邊度有得多啲UU殼可以揀和買
用藍芽係電腦sd左啲doc file落部u11,有幾個問題想問:

1)點樣可以好方便地搵返呢啲doc file?唔想次次都要入返bluetooth setting嗰到"show received file"。

2)點解sd完啲doc落部電話,仲要係bluetooth setting 嘅“show received file”到再download,之後先可以係“Download(藍色icon有個白色箭咀向下嗰個野)”度見到?

3)點樣可以del左呢啲doc files?

用藍芽係電腦sd圖/相落電話又冇呢個問題,會直接係google photo見到接收左嘅圖/相,唔洗去setting先搵得返,唔洗再dl。

用電話係網上download doc都冇問題,可以直接係“Download(藍色icon個app)”到見到。點解bluetooth收doc會咁煩

wtsapp 收 doc 同pdf都有類似問題,仲要開出黎亂碼

1. download個file browser 幫藍牙個file整個捷徑唔知得唔得?
各位巴打,邊度有得多啲UU殼可以揀和買

淘寶,或者上外國網買,不過兩者都應該唔多
u11相機點睇

手機爛左

而家諗緊佢定iphone7

掂呀
u11相機點睇

手機爛左

而家諗緊佢定iphone7

好過ip7啦一定
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩
我平時就一定唔帶袋出街既

睇你條褲個袋 有d得 有d唔得
btw有d瘋宅有demo機 下次經過見到嘅 試下塞落褲袋
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩

以為你偷野
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩

以為你偷野

千其唔好俾人見到你有意圖行出去 抽插下個袋應該冇人理你嘅
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩

入到褲袋
係會唔會唔舒服啫
今日拎左機 本身諗住博下dc 全版玻璃
點知起勁粗白邊 即刻比錢再痴過dc膠貼 so far都ok
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩

入到褲袋
係會唔會唔舒服啫

牛仔褲前袋會頂住, 放後袋就好D
結果都係用手拎住算
不過有個好重要既疑問
我未用過5.5以上既機

其實u11入到褲袋咩

入到褲袋
係會唔會唔舒服啫

牛仔褲前袋會頂住, 放後袋就好D
結果都係用手拎住算

放後袋

我覺得不行
預一日一叉穩陣d

我覺得不行
預一日一叉穩陣d

宜家冇用mon貼
手感最好
u11開左省電點樣可以keep返有email notificationnotification

我覺得不行
預一日一叉穩陣d

其實都係睇你點用
我無打機但瘋狂ig wtsapp lihkg 咪頂唔到一日

琴日行山跌咗部11落地 mon貼爆咗唔緊要,但側邊唔係mon嗰玻璃位花/崩咗一點(紅圈),有冇方法補救,因為我驚嗰個位會入水。

琴日行山跌咗部11落地 mon貼爆咗唔緊要,但側邊唔係mon嗰玻璃位花/崩咗一點(紅圈),有冇方法補救,因為我驚嗰個位會入水。

睇唔清呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞