HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
百老匯話uu停產
係咪堅

搭單問問 uu係咪好食電 好似冇乜人出uu咁
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚
百老匯話uu停產
係咪堅

唔出奇 uu都唔好賣 htc自己都大減價清緊貨
d產能攞去整u11好過
百老匯話uu停產
係咪堅

d產能攞去整u11好過

奇怪就奇怪在
台灣出UU銀藍
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點
想換uu 但周圍都吹停產 lg v20好啲
百老匯話uu停產
係咪堅

d產能攞去整u11好過

奇怪就奇怪在
台灣出UU銀藍

唔知佢諗咩
一邊大減價但又出新色賣
不過htc 既營銷策略無人睇得透
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

不過不失啦。我3K買入的,舊電畀比iPhone 好似差D,閂左個第二個screen好似好D,對比其他an機我就唔太清楚。始終821,部機速度都算ok。
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

不過不失啦。我3K買入的,舊電畀比iPhone 好似差D,閂左個第二個screen好似好D,對比其他an機我就唔太清楚。始終821,部機速度都算ok。

熄左副mon會明顯慳電d 始終佢長著
速度 用821又有ufs2.1 rom 唔會慢得去邊
電量黎講 我覺得an旗艦機用835 cpu先追到iphone
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

電量黎講 我覺得an旗艦機用835 cpu先追到iphone

百老匯話uu停產
係咪堅

d產能攞去整u11好過

奇怪就奇怪在
台灣出UU銀藍

唔知佢諗咩
一邊大減價但又出新色賣
不過htc 既營銷策略無人睇得透

uu有藍寶石版
真係唔明做乜鳩
想問下, 我部野係胃信買,而家個指紋感應壞左,未過14日 係咪可以拎落去換,拎落去換 係咪要帶哂盒入面既所有野去未試過咁快壞所以問下
預計3k筆值 要3.7茫
Htc uu定v20好
Htc uu定v20好

V20
Htc uu定v20好

V20

點解嘅
Htc uu定v20好

V20

點解嘅

副mom v20好好多
相機都差唔多
夜晚輸HTC
但有4 DAC 同3.5mm
UU已經比htc放棄咁濟
Htc uu定v20好

V20

點解嘅

副mom v20好好多
相機都差唔多
夜晚輸HTC

千奇唔好買V20
開相機等10秒先影得
呢啲事每日都發生緊
我由g pro 2 用到v10用到G5
V20 係最差嘅一部

我同事開pokemon go 個精靈球慢佢手指兩秒仲要唔順
我都唔知點解換機之後仲衰過部G5
就算唔打機平時用都lag lag 下
真心唔知想點
Htc uu定v20好

V20

點解嘅

副mom v20好好多
相機都差唔多
夜晚輸HTC

千奇唔好買V20
開相機等10秒先影得
呢啲事每日都發生緊
V20 係最差嘅一部

真心唔知想點

兩部都鳩流流
Htc uu定v20好

V20

點解嘅

副mom v20好好多
相機都差唔多
夜晚輸HTC

千奇唔好買V20
開相機等10秒先影得
呢啲事每日都發生緊
V20 係最差嘅一部

真心唔知想點

兩部都鳩流流

唔知你同事裝左咩
肯定冇咁誇張
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

乜個副 mon 長著架?!
我都有用副 mon , 平時唔覺佢長著
mon 貼冇個掂
祼跑算
mon 貼冇個掂
祼跑算

膠貼,花左換過張

gg了

gg了

巴打記得報告要整幾多錢
我已經驚跌到水凝背膜加空壓套加手繩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞