HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
以前htc機海戰術先跌得快 而家得新機得一部旗艦機 應該企得幾穩

係減都減U Play / UU / HTC 10 先
以前htc機海戰術先跌得快 而家得新機得一部旗艦機 應該企得幾穩

係減都減U Play / UU / HTC 10 先

呢部MTK, 不了
u11點樣睇舊電正唔正常? 冇打機5個鐘就冇電了
u11點樣睇舊電正唔正常? 冇打機5個鐘就冇電了

咁大鑊?
百老匯話uu停產
係咪堅

搭單問問 uu係咪好食電 好似冇乜人出uu咁

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點
想換uu 但周圍都吹停產 lg v20好啲

不過不失啦。我3K買入的,舊電畀比iPhone 好似差D,閂左個第二個screen好似好D,對比其他an機我就唔太清楚。始終821,部機速度都算ok。

熄左副mon會明顯慳電d 始終佢長著
速度 用821又有ufs2.1 rom 唔會慢得去邊
電量黎講 我覺得an旗艦機用835 cpu先追到iphone

我覺得M9 夠用啦

各有各好

人生遺憾 冇買紅色10

用緊紅10 好撚正

各有各好

人生遺憾 冇買紅色10

用緊紅10 好撚正

我部紅10背脊花晒
Edge sence好正
我成日揸波波
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

不過不失啦。我3K買入的,舊電畀比iPhone 好似差D,閂左個第二個screen好似好D,對比其他an機我就唔太清楚。始終821,部機速度都算ok。

電量黎講 我覺得an旗艦機用835 cpu先追到iphone

我覺得M9 夠用啦

電話壞左想平平地換機,買10仔定UU好?
利申:未用過HTC
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

我覺得M9 夠用啦

睇你想大定細mon 要唔要3.5mm
on9一問...
早兩日買左u11
你地係用google相簿?定另外DL個相簿黎用?
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

我覺得M9 夠用啦

想平咪10仔
十其實係咪好易甩油?買左兩個月 用左唔夠一個禮拜已經開始甩 依家甩到好明顯吓

利申無撞無跌

買咗8個月 紅色機無甩油
利申:有用軟case 間中輕輕跌過
十其實係咪好易甩油?買左兩個月 用左唔夠一個禮拜已經開始甩 依家甩到好明顯吓

利申無撞無跌

買咗8個月 紅色機無甩油
利申:有用軟case 間中輕輕跌過

我無用case 但都唔會咁易甩掛
有冇得拎上cs到整?幾錢?
on9一問...
早兩日買左u11

唔知係咪個別事件, 我用google photo 勁食電, 所以轉用其他
百老匯話uu停產
係咪堅

我接受到
可能因為新機
啲電感覺比10仔好用

UU撚

用上手感覺點

我覺得M9 夠用啦

想平咪10仔

價錢我2部都接受到
聽人講10仔好食電,UU會唔會好少少
同埋見佢而家官網買UU有野送好似幾抵
on9一問...
早兩日買左u11

唔知係咪個別事件, 我用google photo 勁食電, 所以轉用其他

巴打用緊咩相簿
on9一問...
早兩日買左u11

巴打用緊咩相簿

我用返HTC個相簿
準備出機 想問淘寶有咩靚mon貼同機殼?
準備出機 想問淘寶有咩靚mon貼同機殼?

無靚mon貼,貼完會起白邊
spigen機殼
on9一問...
早兩日買左u11

巴打用緊咩相簿

我用返HTC個相簿

HTC相簿/piktures都高質,睇自己中意邊個介面
on9一問...
早兩日買左u11

巴打用緊咩相簿

我用返HTC個相簿

HTC相簿/piktures都高質,睇自己中意邊個介面

用慣HTC相簿
因為有個好好用既隱藏相簿功能
HTC財報出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞