HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
10仔可以點set唔提示更新,成日提我上7.0做乜
google 有冇得手寫簡體出繁忙體設定...
原來個U+11 home 有手勢用?
NOVA手勢仲有咩可以set 推薦下?
10仔可以點set唔提示更新,成日提我上7.0做乜

同問
好想整走個提示
之前用十見sot得4.5hr 有啲短 尋日reset左 今日得4hr

講過reset左仲食電左
唔知咩原理

有冇解決方法?依家好煩
上客服有冇得攪?
之前用十見sot得4.5hr 有啲短 尋日reset左 今日得4hr

講過reset左仲食電左
唔知咩原理

有冇解決方法?依家好煩
上客服有冇得攪?

冇 等更新
有無人會用用下u11個back制間唔時禁唔到

u11真係好
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

我M8都壞鏡頭 好想換U11

8上11 一定爽到仆街

10仔幾時先再有update?成半年無升過

有生之年系列
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function

htc 機得lockscreen 可以雙擊onoff

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off

nova個screen off好撚好用
因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

但用Nova screen off完,無得用指紋unlock
想問 用緊uu
本來正正常常 今曰開始無啦啦按右下個(口) 次次都變左同時開兩個應用程式既分頁
但我只係想轉第二個程式… 有冇人同我一樣無 lala出現依個bug
求解決 方法 唔想洗機 有好多歌
試過重開機 第一下正常 之後又bug 番

有生之年系列

出左新機就少更新嫁啦
其實 u ultra 有冇得雙擊屏幕黎開 Mon 熄 Mon?

之前用 LG, Asus 機都得, 啱啱轉會 HTC 發覺好似唔可以用呢個 function

lock screen 都好似唔係成日成功, 要係某 d 位先 work

睇你用咩lock, 齋swipe解鎖就唔篤中icon都可以雙擊 screen off

另外解左鎖之後就可以裝launcher做到雙擊screen off ,例如Nova ,我自己用緊swipe up screen off

因為呢個gesture 我轉唔到用其他launcher 會好唔慣同唔方便

但用Nova screen off完,無得用指紋unlock

有啊

有生之年系列

出左新機就少更新嫁啦

美版更新緊 希望測試完會派比hk
uu太抵
忍唔住買左
各位有冇貼推介
uu太抵
忍唔住買左
各位有冇貼推介

我尋日都買左 uu, 順手問埋有冇機套推介
uu太抵
忍唔住買左
各位有冇貼推介

我尋日都買左 uu, 順手問埋有冇機套推介

如果識淘寶 就淘啦大把選擇

有啊

11用nove lunch,有無咩功能會用唔到?edge sence用到嗎?
10 仔爆mon
好痛苦

過左保養未呀?

有籍口換u11

我M8都壞鏡頭 好想換U11

8上11 一定爽到仆街

7上11表示原來自己既忍耐力真係好高

8上11表示爽到痴線

7上11仲爽

連登都賣埋廣告
見到來到咁多update真係感受到早買早享受
係街未見過人用u11,淨係係公司見過一部銀色,唔想同人撞機首選
有無人會用用下u11個back制間唔時禁唔到

有試過
白色機
係街未見過人用u11,淨係係公司見過一部銀色,唔想同人撞機首選

我都係街未見過人用u11
不過我覺得咁先好,雖然一街都係iPhone同***LG,但係有實際比較過邊部機最適合自己嘅人可能一成都冇

我都係街未見過人用u11
不過我覺得咁先好,雖然一街都係iPhone同***LG,但係有實際比較過邊部機最適合自己嘅人可能一成都冇

見過人用紅色
好撚靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞