HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

HTC U11 SPEC:
5.5寸2K 顯示屏(Corning Gorilla Glass 5玻璃)
2.45GHzSnapdragon 835處理器
4GB+64GB存儲組合/6GB+128GB存儲組合(UFS2.1無需抽獎)
1200萬像素主相機UltraPixel 3,1.4um,F1.7大光圈,OIS+EIS防震,UltraSpeed AF自動對焦,HDR Boost
1600萬像素前置相機UltraPixel,150度廣角,F2.0光圈,EIS防震技術
Edge Sense側框感應
HTC BoomSound + Hi-Fi Edition
支持Cat 16 4G高速上網
IP67防水防塵
QC 3.0快充
3000mAh電池
153.9 x 75.9 x 7.9mm機身尺寸
169g重量
Android 7.1
藍色,紅色,銀色,黑色,白色
*連機送type c耳機,手機殼,3.5MM轉插

香港官網:
http://www.htc.com/hk-tc/smartphones/htc-u11/

香港
6月1發佈會
6月2開賣

官方定價
6GB RAM/128GB ROM版本 $5598
4GB RAM/64GB ROM版本 $5098

大鋪開賣即減$200(未計信用卡優惠)

紅色官網預購:
http://www.htc.com/hk-tc/htc-u11/
*有2折加購配件

1001咗4x分鐘都冇人開post
用緊M9
HTC 唉入嚟幫你地推下啦
10仔reset原廠會唔會無咁倒水
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾
新增完歌單要逐首歌禁加入歌單
留名
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

有錢就買Poweramp/Neutron
冇錢就用foobar
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

poweramp配HTC 個dac,推力好大

btw,好像似15蚊咋喎,都叫有錢?
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

一嚟我唔知佢而家幾錢(n年前買),二嚟有d人係唔會畀錢買app(尤其係冇信用卡嘅人)
BTW Neutron推力先大,音質都好過Poweramp,但係個介面柒到你唔想買
想請問下如果攞機時發現有問題, 但舖頭 (Sunmobile) 冇其他貨換
最好嘅方法係咪即場退貨?
定係去htc換?

因為我係Sunbmoile都等左半個月先攞到機,如果再等多個月真係
推推先
想請問下如果攞機時發現有問題, 但舖頭 (Sunmobile) 冇其他貨換
定係去htc換?

因為我係Sunbmoile都等左半個月先攞到機,如果再等多個月真係

梗係唔收貨啦,sunmobile嘅話7日內有問題都要你上htc度攞證明,證明咗部機唔係人為損壞先畀你退/換
就算你唔怕煩,一開始就發現部機有問題嘅話有乜理由照收貨
check機唔駛急,你又唔係去d濕鳩細舖,盡可能試清楚先出門口
定係去htc換?

梗係唔收貨啦,sunmobile嘅話7日內有問題都要你上htc度攞證明,證明咗部機唔係人為損壞先畀你退/換
就算你唔怕煩,一開始就發現部機有問題嘅話有乜理由照收貨
check機唔駛急,你又唔係去d濕鳩細舖,盡可能試清楚先出門口

Thx bro
有冇巴打知邊度有完全透明既手機殼搵親既都好似原廠果種咁有一點點
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

poweramp 比錢有咩function多左
去華仁影音買u11信唔信得過
10仔今朝8點15斷電
sot 2hrs45min
依家剩8%
10仔今朝8點15斷電
sot 2hrs45min
依家剩8%

咁少
邊度有htc個type c轉3.5mm線賣呀
官網冇晒貨
你地用咩聽歌app
個play音樂好撚垃圾

冇錢就用foobar

poweramp 比錢有咩function多左

畀錢前可以試用,過咗試用期就要畀錢買
定係去htc換?

畀我直接上官網訂算,唔駛煩又有三折買配件

官網個價貴過出面上台,同埋部機有問題嘅話隨時要等到2046先有機換
本身冇興趣買佢d配件嘅話建議喺大舖買,一有問題就叫佢開過部,開到滿意為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞