HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
u11個耳機擺左入去洗衣機
有冇仙人指路教我點做
有冇仙人指路教我點做

比錢買個新

未必會壞 不過唔好用住先
擺係度曬下 希望可以曬乾佢(唔好用風筒吹)
幾日後睇下用唔用得返
有冇仙人指路教我點做

10仔果個我洗左兩次,無事仲用到
有冇仙人指路教我點做

3.5mm 四肢發達 頭腦簡單
點同呢
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正

只係比一般跟機好少少,未去到正
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正

代工廠貨色
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正

代工廠貨色

其實我好想知 呢對好d定studio pro 好d?
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正

笑死
UU仲出新色 (雖然台灣出左)
點解唔集中火力谷U11呢?
UU仲出新色 (雖然台灣出左)
點解唔集中火力谷U11呢?

可能當佢係中階機咁賣
咁就唔洗又出新機
有冇仙人指路教我點做

點同呢

U11個耳機真係好正

唔止好少少下話, 好過三叔蘋果好多下喎
你話要同專業耳機就無得比姐
約左聽日上CS check 10仔個wifi同電池,有咩要準備?
要帶單,部機真係有事佢係咪會俾部機我用住先?
u11 where buy good
10仔更新終於有d聲氣

穩陣:官網 平:上台機/特約細鋪

穩陣:官網 平:上台機/特約細鋪

官網貴成800蚊喎
平呢?有冇邊間好D
10仔更新終於有d聲氣

其他牌子旗艦機係咪都係咁?差唔多半年都無update?
約左聽日上CS check 10仔個wifi同電池,有咩要準備?
要帶單,部機真係有事佢係咪會俾部機我用住先?

好似有保養就有得借機 早幾月整部10仔借左部e8
10仔更新終於有d聲氣

其他牌子旗艦機係咪都係咁?差唔多半年都無update?

等到心灰意冷 個security patch仲係一月嗰個 人地Sony係咪好似就升8.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞