HTC用家自閉討論區12 始終都係冇人理

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
大家有冇開省電?
'我記得當年我用m7果時, 覺得省電好唔方便
因為一關mon就cut左上網 即係whatsapp有人搵你你都唔知

唔開一日返到屋企仲有30%以上電,尿袋同省電模式都唔使

true
利申: 換機之後淨係用過1次尿袋

暫時未拎過出街
話說百記送果個尿袋幾靚 藍綠色
大家有冇開省電?
因為一關mon就cut左上網 即係whatsapp有人搵你你都唔知

10仔開省電唔會一關mon就cut左上網架喎
U11應該都唔會架

m7係關左mon一陣就會cut上網架喇
台灣又有更新
大家有冇開省電?

10仔開省電唔會一關mon就cut左上網架喎
U11應該都唔會架

m7係關左mon一陣就會cut上網架喇

其實唔係cut上網
延遲網絡姐,隔一陣連一次線咁
想問下u11係咪冇iphone個個景深功能 就算down app都做唔到個效果

pro模式 光圈教最大應該可以
而且嗰個所謂景深只係bur左啲背景

用google pixel個apk應該得
利申用10仔
終於出咗機
台灣又有更新

仲等緊香港出 1080/60fps ,快撚啲出
Ultra有7月security patch update
旺角有咩好嘅全屏mon貼(包埋條黑邊)賣?

全部都係垃圾
冇完美

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

imos 非玻璃應該ok
但呢個價錢不如裸跑

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

但呢個價錢不如裸跑

點解imos玻璃唔好?膠貼保護性夠咩?
大家有冇開省電?

唔開一日返到屋企仲有30%以上電,尿袋同省電模式都唔使

true
利申: 換機之後淨係用過1次尿袋

暫時未拎過出街
話說百記送果個尿袋幾靚 藍綠色

但係要叉到爆左先得
唔係既話出街用得多都係唔夠洗

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

但呢個價錢不如裸跑

白邊
Ultra有7月security patch update

早兩星期買左部機後一次都無 update 過
好驚 update 後中伏

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

但呢個價錢不如裸跑

白邊

http://moxbii.tw/shop/htu11f-m/
用緊呢張膠貼
佢吹到話呢張野防爆
有條片攞部iphone測試
跌左15次個mon都無事
不過張貼好易花
用左兩三日張貼已經有條長花痕

全部都係垃圾
冇完美

比較好呢
imos嗰啲?

但呢個價錢不如裸跑

白邊

http://moxbii.tw/shop/htu11f-m/
用緊呢張膠貼
佢吹到話呢張野防爆
有條片攞部iphone測試
跌左15次個mon都無事
不過張貼好易花
用左兩三日張貼已經有條長花痕

仲有
張貼有D細
個mon顯示部分會有小小邊貼唔到
有無巴打部u11係訓教果時
手機待機可以一晚少20%
平時用啲電好襟用 但一訓教就倒水

咁得意

你睇下有乜食電好d
想問下點set 到係相機到去相簿,唔係去google photo? 明盟已經down 左另一啲相機app
想問下點set 到係相機到去相簿,唔係去google photo? 明盟已經down 左另一啲相機app

好似相機一定會連去 Google photo

你睇下有乜食電好d

就係手機閒置同手機待命

你睇下有乜食電好d

就係手機閒置同手機待命

睇下有冇wakelock?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞