試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
剪到好零碎,好散之餘節奏又不停斷,搞到葵扇K 成個game 都悶
後面好啲,yanny 入戲同睇到佢好努力俾tips
覺得最尾好拖 為拍而拍咁 真係kayan carry先睇得晒
個呈現差咁遠
紅心Q 一個場口幾部cam拍曬 好易處理
葵扇K咁多人要兼顧曬好難
不過我都覺得剪接上可再好
但係目前成品效果唔係差 我都仲睇得爽
強尼
阿慈廢到
因為範圍大,啲玩家分得好散,圍埋一齊既時間好少,所以相對ep3參與者互動少左。
前幾集係視線唔會離開咁睇,今集係睇睇下已經行開行埋去做廚房攞嘢
始終大型室外綜藝係香港新,但豬肉在前今次自己比自己下無咁好都係fair comment 嚟,RM 都唔係集集正,唔會話今集悶係關阿慈一個事,阿關game setting 同剪事,阿慈個啲要改嘅,要諗下點進步啦
你有冇諗過有班人就係鍾意睇佢尻吓尻吓???而且冇咗佢好多集都好撚快完咩都冇得玩
始終今次葵扇K大屠殺玩法一定冇ep3一round round捉人埋身肉搏咁緊湊
kayan鏡頭前既性格好正
雖然我真心唔識欣賞阿慈今際之國的好笑
但攻擊一個人的出身係一件好差嘅事

其實第一周年之後
阿慈係有明顯進步
講嘢冇咁跳加做下主持

可能近排去咗樽頸位加上校花校草出現令佢有壓力
所以好想急於突出自己
搞到弄巧反拙

佢嘅努力一直都見到嘅
希望佢可以從大家的意見中成長
唔好向極端方向進化
槍戰同要埋身肉搏比 已經差好遠啦

今集都係肥豪戴拳套衝埋去好睇
有無諗過鳩都有分好睇唔好睇?
唔係唔俾佢鳩,只係覺得鳩都可以有進步空間,要就鳩呢條路真係無問題。而家客觀現實係唔受落,辛苦咗自己又攞唔到效果就要諗下點改進,唔係要阿慈變正經,但真係要諗點夾個節奏/場景嚟鳩。
講到冇左佢唔得
今集遊戲上除左報幾多血有冇作用
表現上又入錯餐廳 又無意義捐車底
成個遊戲都唔知做緊乜
佢作用唔係冇既 好似你咁講格硬拖撚長囉
我都覺得校花出現令佢好大壓力,尤其泰妹安祖月呢三個人氣真係爬緊上黎
但係佢一開始拍試玩毛已經係咁

呢個應該係佢嘅真我嚟

都係要靠剪接或者其他人互動先令佢睇落無咁煩
修前期都係放水,費事佢哋咁快玩完
不過中間比9896同肥豪屈到
你無視哂鍾意睇嘅人仲講客觀,你話係就係我話試當真全球第一youtube channel都得啦
放多個認真嘅就打交收場出唔到街一係就一集15分鐘完一樣唔好睇,而家就係要有不穩定因素先有嘢睇
除咗一開始報咗50,打後都係自己計嘅
佢最大問題係做好多嘢但對遊戲同內容都冇乜推進
唔放水阿慈 娜姐 Angelina Kayan 肥豪 鹽叔
全部一早死哂 根本唔洗用槍射 直接衝用刀插
修咁多條命 就算一打二朱栖同牙石槍戰都贏
佢自己做多少都有啲控制進度㗎啦,得石先叫做有得同佢跑吓,佢近戰一早完咗場啦
可能佢未明白8:2比的好
佢傾向遊戲做戲5:5比
加太多色水來豐富自己
令大家覺得佢似進廣自己多於推進隻game

同埋唔知大家覺唔覺得啦
佢特別多打破四邊牆
同觀眾直接講嘢
而其他人多數係同遊戲中其他對手溝通
e點可能都係令人覺得怪怪的嘅因素
鍾意睇係一件事,但以綜藝嘅推進同結構嚟講真係kick ... 無否定阿慈,當然有無啱嘅對手接/接成點都有關。人設係咩無所謂,鳩好廢好,但真係出咗咁多力個效果無反映出嚟就要諗下點先會好啲啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞