試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
你覺得佢似林青霞多啲,定係王菲多啲?
見到慈就飛
其實呢兩集都證明咗 有啲野真係天生你睇Marf同9896 一個直情所有人都第一次見就直接半carry一集 一個唔多鏡頭下下好睇
睇綜藝咁撚認真做咩 睇奧運咩
呢啲競技綜藝一定要搵啲廢嘅做下把搞下笑架 rm都有池石鎮同光豬啦 個個認真玩一係好快完 一係勁悶
咁唔係幾好睇咩?

我哋睇嘅係綜藝定係競技賽?
今集我覺得最好睇係Kayan 其次肥豪
本來期待睇娜姐 但真係太快死
如果我係修 應該快啲想殺咗慈 Angelina 石先
其他五個可以之後先殺等佢地玩耐啲
横掂修應該點都要輸 如果唔係Yanny出唔到場
你試下留意當年的"全員逃走中"
有冇牙慈呢種角色存在
咁你又真係唔可以唔俾人袋入認真玩Game模式嚟睇㗎喎
好似陳伯咁都睇得出佢係勁認真玩Game嘅人
所以先會動真火
好心接受下多元意見啦
下下講睇奧運咩咁比喻JM9
用錯咗綜藝感 形容錯阿慈了
有啲玩膠嘅藝人
並唔係佢嗰種質素㗎
並唔係心態嗰啲都表定得
用錯咗綜藝感 形容錯阿慈了
嗰種根本就係唔知佢做乜 令觀眾有厭倦感覺嗰一種
有啲玩膠嘅藝人 可以做到好出色
並唔係佢嗰種質素㗎
做下把做效果冇問題 問題係唔好笑又煩真係趕客
肥豪食左2盒飯咋?
阿慈我都想講兩句,我留意到佢自從校花校草之後就開始shot shot地,可能真係壓力大。入左行兩年幾都得10萬follower,同佢差唔多同期入既jessica紅佢幾多。而家俾班新晉校花後浪推前浪,主持有moon,鳩有510,身材又有Abbie,講真仲邊有阿慈生存空間。
阿慈啱啱係試當真出現對佢冇反感既,但休娛期後佢好似成個人唔同哂,個面口好似成日唔知做乜咁,講野仲越黎越大聲。我覺得佢越黎越乞人憎,搞到我都差啲做埋阿慈hater。而家只係念在之前表現OK,但再咁落去阿慈真係恐怕連校花都叻過佢。
大把啦
食飯盒 設計得麻麻,肥仔緊係食炸雞/pizza先好睇
真 其他完全比下去
玩綜藝有啲豬隊友吾係問題
只要豬隊友知道自己諗緊啲咩可能只係失算左
觀眾氣憤都係為咗入面啲玩家氣憤
問題係佢on9到好撚出戲
我自己真係好撚氣愩
第一集因為有510依個更差既所以我都唔記得佢做過啲乜嘢,唔講住
第三集jason晨早已經屌過佢一獲,玩到頭8round既後期仲成個低能仔咁玩臥底遊戲,又吾撚係真倒戈,畀人感覺佢就係成舊雲,只係個臥底遊戲已經開始左不如繼續玩落去咁,冇思考過收益
第五集原本on99咁畀修撚下都覺得幾好笑,但佢畀人刀嗰位你真係吾好同我講佢真on9,咁樣送頭我覺得佢只係想做自己下巴位做到盡,想有節目效果,真係好出戲+不尊重遊戲
如果佢真心咁仲嬲,綜藝吾一定要做到Jason,stone咁熱血,但最基本都要有啲爭勝心掛,game3,5 都感受唔到佢有任何生存欲同爭勝心囉,已經吾關智力,係態度問題
或者修喺初段玩近戰都得啦
一中刀即死
食薯片都得 飯盒擺戶外唔知有冇凍 仲要啲頹飯唔多好食
岩聽
唔鍾意阿慈嘅人
並唔係佢唔認真玩遊戲
而係斷挑戰緊觀眾嘅底線
啲為佢好嘅人人話又話過佢啦
依然死性不改 繼續呈現喺觀眾面前

你地話我先入為主其實佢都好啦
畀我感覺
佢有嗰種有啲似大陸農村出嚟嘅劣根性點改都改唔到
睇完熊館我嘅觀察只能怪佢老母大陸農村新移民嚟咗香港
住咗去天水圍悲情城市 由細培養環境禍根
唔好同我講冇關係
細個由一班大陸農村地區新移民一齊同區住
呢啲環境因素浸淫底下 冇得搞
我嘅眼球對佢睇法點樣都有種嘅觀感。
D頹飯真係睇到都唔想食
嗰兩盒側邊啲膠紙都未摵晒擺明係士多叮飯,respect肥豪啪晒兩盒之後仲要即刻上拳套追修仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞