試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
新果條片講字幕
令我諗起唐伯虎點秋香對穿牆果度
啲英文字幕痴咗線
A for apple b for boy c for cat d for dog

有興趣可以去呢條片 0:22 秒睇番
https://youtu.be/eQ7dCO-TmAI
可能佢祖先係歐洲貴族
其實講開字幕有時睇戲好火,時用口語時用書面語唔知想點
想知抖音字的正式名稱
今個大短片獎豪哥+Ellen輕鬆到
新片好似出自含爺
進步神速
今晚係咪有阿慈asmr
btw 修可摸以放一放含爺剪埋jfft旅行片先
話左4月會放人 佢話冇所謂
預計係
試音片
疫情大結局慘收皮(。 ́︿ ̀。)
修仔話係今日
不過想佢係試乜都得多過試音片
聖誕歌都可以做試音片啦
(好彩係擺試音片)
個日成班撚屌係咁洗comment幾時傾試玩毛
Nero同ern9都係咁反串話"唔講啦留番時間俾試玩毛"

我都想聽多啲呀,但要就住班無內涵嘅大眾真係無計
冇計 成晚5千幾日 有幾多真係想聽星期一條片
根本就係,上一條完全無視哂D批評剩係講"冒犯左呀, 唔好意思囉"就算
話唔定呢條都係Nero 作品呢

翻兜開我又想講下,本來以為謝票場真係會認真傾上條片想表達啲咩、冒犯喜劇等等
點知讓場俾試玩毛
即使我理解但都難掩我失望之情
個日成班撚屌係咁洗comment幾時傾試玩毛
Nero同ern9都係咁反串話"唔講啦留番時間俾試玩毛"

我都想聽多啲呀,但要就住班無內涵嘅大眾真係無計
冇計 成晚5千幾 有幾多真係想聽星期一條片
半島仲未有
咁既然唔想聽理念,即係唔care啦
唔care又做咩屌條片

不過無嘅,已經唔想同人講邏輯
其實係佢地傾咗半個鐘都冇乜意欲真係講條片喎
我聽咗半個鐘
淨係覺得Nero仲未明點解咁多觀眾唔鍾意條片唔係因為佢啲小學雞"冒犯"
而係因為條片唔好笑又唔到肉又唔高質
因為我覺得條片唔差嘅
所以我都唔明點解啲人唔中意

同埋我好懷疑係啲人唔承認俾咁小野冒犯到,所以講啲勁空泛嘅原因,例如唔好笑唔到肉唔高質,來cover 自己覺得被冒犯嘅事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞