試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
中英一定無可能4先
數學雖然預1,但幾個月夠穩3衝4
通識無得預
(原來)經濟拎4 cutoff 要80% 都可以話無可能
可能預地理最佳成績係4 econ係3
夠入asso架喇
其他花草靠試當真出鏡有啲難
試當真有嘢拍, 都要睇中唔中cast
口罩嗰條hea吓就有姐,正式劇本就算角色啱都要睇夠唔夠演技
我就係想話口罩果條片校花放題佢都唔去玩
正職夾到期得㗎,你知試當真都唔會正常時間拍嘢
試當真果場波,條精華16分鐘,差不多全部都係畀人攻緊
原來econ cut off咁高
呀修叫佢搞靚個ig其他野自然會有
感覺只係敷衍說話打發佢
做藝人邊個唔係ig數據越靚越好
冇作品曝光始終唔會維持好耐

依家先得30k follower
淨係靠經營ig內循環可以上到幾多 咁多個ivy so咩
試當真冇啱佢既位置
佢運動員腦 又冇讀開
讀書有5條2
都超額完成啦
唔知點解有時間同moon jay拍片
但沒時間拍試當真片
定試當真本身就無搵佢拍劇場
剩下做kol 賣廣告
份約就應該人人一樣係一年
但你話修唔鍾意佢又似乎唔係

題外話,以月蔚搵完meaning搵510,都幾明顯唔係淨係3個元祖成員自己玩,其他人點諗我唔知,但我寧願希望係試當真有俾support佢哋
印象佢之前長時間都ot
個底差開既其實最大問題係想溫都唔知由邊度開始然後就好易放棄
有咁大班人單對單lead住就會易小小既
呢條呢?keep住有工作
https://youtu.be/kwNEL0BMPpk
同意啊,好似修評angelina咁
外型夠晒,但內面唔夠嘢俾人睇
未太有個人特點
咪玩啦過幾個月冇事啦佢做哲學㗎,你睇吓啲哲學家咩料先
Mirror viu collar 試當真 是旦一個有公關就已經蓋過曬一切,之後隔一兩個月先會再有風向撚拎咸叔出黎鞭
個ig acc同試當真應該就無關係
而有簽既應該就係試玩毛/春茗有份既幾位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞