試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
唔通做過賊就唔教得仔咩,最多都係說服力低
點解依度都見到你
佢地乎根本冇試過槍, 你唔會知把槍係高左低左定散彈, 幾米都打唔中真係好明顯把槍係唔準
因為平時講會比死忠圍到仆街, 盲撐都係啦你睇LOW MAY 條片
冇睇
冇錯呀 古生後生都坐過
依家一樣受尊敬
你當兒登流架 依到帶風向仲勁 好多兒登仔都鍾意跟風屌埋一份
炒車又拍拍羅友當無事發生
呀慈換完個假髮好柒
行錯路 係到行鳩果面 (隻game)
連登仔屌完試當真 你都唔識諗咩
好青年荼毒室成員承認偷食出軌,宣佈暫停活動 (3)
https://lih.kg/zyBeKCX

牙慈勁撚到
由慈把口講出嚟真係藉口滿天飛
第一集假髮都膠味濃啦
個鼻又大 講嘢又搶口
呢個主角色畀佢浪費曬

佢同埋修應該有留意呢度
條片出咗呢度最先講起原諒值,同鬧爆佢
好聽就咁講原諒值唔好聽嘅話
惹人生厭指數

尋日live阿修多謝參與嘉賓認真玩遊戲先至令到個遊戲咁多人關注 ,同成功
我見到阿慈啲咀面好似冇共鳴感

無啦啦攻擊人地村莊仲要打到應一應

唔知佢呢個friend,
當時知唔知鹽叔已拖緊二件
圍內借個台搵食
辯論題目:一次不忠 百次不用
有正方有反方,所以會互相攻擊
少學識的人最基本都用成龍做例子
有講過係幾時?
點解會用當時?

用圍內借個台搵食嘅字眼
係一竹篙打一船人?
可能因為吳肇軒唔係女啫
睇嚟ca姐要開返個如何應對網民班
笑撚到標眼水
叫返angelina
分分鐘靠呢條asmr翻身
https://youtu.be/7_gatfqar5c
【EP11】《Rap God》| 試當真對談錄
3月26日
彩色 | 2023| #radio 、#talkshow 、#weekly | 粵語 | 中文字幕 | 2’’03’’40’’ |
⭐每集「試當真對談錄」只會公開一星期,其後將設為「認真毛」會員片⭐

EP11《Rap God》| 試當真對談錄
林京賢 @phaedruslam
蘇致豪 @official_sochiho
潘宗孝 @ernest_pch
倪安慈 @ngaionchi_kathy
吳兆麟 @nerororo
許賢 @official_huiyin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞