試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
似乎段 ASMR 好受歡迎,會唔會出 volume 2?

今朝翼叔喺圖奇都講
冇一個綜藝巨星可以拎嚟同牙慈類比
光洙都唔得
牙慈就係一個獨特嘅存在
廣告事小
條片基本上奠定咗阿慈綜藝人設定位
以後佢同豪哥應該係試玩毛鐵膽
嚟緊大搞佢有排玩
睇佢報新聞條片正經到不得了
唔講以為d 野入左正片, 創作就係要不段試, 柒都要肯試先係好同事(雖然修剪得好辛苦), 而家又唔係要做禮貌大使, 水半空半滿睇大家點睇姐, 又唔係人格有問題, 又冇歧視, 又唔係扮大牌, 最多係煩同岸鳩d, 又好似冇乜問題, 我反而想睇佢現場比人爆粗屌到飛起嘅反應, 會唔會黑面到爆, 發脾氣, 屌返轉頭果d, 睇到段片咁嘈, 睇黎應該冇
exactly
雖然係有少少煩, 但其實有個人係度亂噏野真係有氣氛好多youtube片同電視台綜藝嘅分別就係唔使咩都就住就住
有冇講點睇傻鳩雞翼
嗰刻ge真係有少少嬲左阿慈 唔想同佢講野
趙家賢: 蕭若元 2020 年曾贊助「民動」辦選民登記活動
https://lih.kg/3347919

單耳似係盲撐毛。
尤其係當面話嘉賓傻鳩,人地會點諗
咁樣睇GE 算大方, 只係少少嬲, 話晒短時間上兩次熱門嘅存在
我估佢覺得同ge熟先咁姐
佢都唔會話其他少黎嘅人傻鳩咁on9
一路睇條片 一路諗
阿修一開波簽嗰兩條女 都係真愛
事實證明有市場,唔係咩藝人都要大眾向
呢次嬲都應份啦

翼sir玩變節起碼都有齊起承轉合(ivyso 老公),呀慈上晒電入晒魔跳住舞拍人,隊友完全唔知呀慈做乜,連呀慈都唔知自己做乜,呢啲就演戲?

如果雞翼係傻鳩
咁呀慈game 3 直頭超級大傻西

不過正片係好睇嘅
就係唔試減肥
其實慈佢成日都有去做gym打卡
其實之前瘦咗好多
佢話係去澳洲嗰陣食肥咗少少

俾啲時間啦
又嬲係Jfft in joke嚟
......其實我知
而我係話今次有權真嬲

講緊豪
Dse條片又幾好睇喎
阿唐真係行大運
校草預左一早出局點知奇跡返生
決賽揀中最唔睇好嘅Ern9又出左條絕世好橋 最後攞第三
學業荒廢哂又俾腎仔睇中出盡資源俾佢考試
仲有一個多集series係試當真做主角
曝光屌打哂其他花草
冇今際睇好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞