試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
睇trailer食飯盒以為會係咩好野
阿慈而家只係搣緊佢以前係試當真演出積落既原諒值,好快搣哂。我唔想做阿慈hater,希望佢盡快改善。
你直程岐視埋人出身同家庭背景,有無賤啲?

人哋唔叻玩遊戲,講到人哋人格有問題,仲要話個原因係嚟自成長嘅環境無得救,你無嘢呀嘛?痴咗線呀?
這裡是連登
已觀察咗阿慈三年了
老母農民出身, 冚家都係農民, 小農DNA。
你知我知大家都知

成班熱狗乞衣又要屌連登又要請pr開post
慈只係over咗/拿捏得唔好
加上造型助攻佢嘅行為
罪不至死啦 講説話唔洗咁難聽嘅
珠玉在前 好難唔比較

俾咁多次機會都無進步咁好難仲有包容性
修 locker yanny
娜姐 吳肇軒 胡子彤 朱鑑然
有蹟可尋
另外好多嘢都解釋唔到佢啲行為
我只能大膽假設佢DNA出事

我只能講到咁多
三年幾時間了 有蹟可尋
好多嘢都解釋唔到慈姐啲行為方向
唯有大膽假設佢DNA出事
點解你要咁理解呢? 我已經盡量講得善意。即使阿慈唔改善,我都未必會hate阿慈,最多unfollow佢,但難保其他人唔會鬧得更加甘。我咁都叫惡,真係唔知點先為之唔惡啦
墨魚遊戲呢?
除咗冠軍係古天樂旗下仲有邊個?

其實可唔可以揀啲 更估唔到嘅選角架....
陳海寧 好掛住佢 玩試當真的綜藝
所以我就係話阿慈繼續係咁會招惹hater囉,但請不要亂標籤善意建議為hater。
我對而家既阿慈最多無感,唔會鬧佢。
成班on99 咁都有得嘈
你學術去到咩level? 搞唔搞得清乜野係DNA
轉角遇到愛個反應 笑到我震晒wor
去到post 71 睇完ep4 先黎參與下, 發覺呢度有好多正常人, 但癲嘅人數質素令我更驚歎
阿慈都係做返訪問算吧啦

每次試玩毛睇到佢就好出戲
你都好撚野喎,綜藝拍得唔好就要咁樣俾你人身攻擊
覺得牙慈今集幾好笑 做咗效果擔當
同埋無之前咁嘈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞