試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
如果阿慈入唔到試當真,宜家可能喺港台報緊新聞… 想像唔到佢咁嘅性格要點收埋先可以喺黨媒立足
比稿佢跟同freeflow應該差好遠
啲comment同like數比例高到呢
應該好快20萬
分分鐘幫慈吸到廣告
後尾兩集有改善嘅
變咗講強暴/污辱
做效果一係好似雞翼講咁一路拍一路諗可以做咩搶鏡
一係好似呀慈咁靠自然唔經大腦咁
有時靠自然唔經大腦係會好睇d
例如無啦啦shut down 拍阿妹同無啦啦屌雞翼條傻鳩呢d
但一過左龍就會好煩,要適當咁控制下
修仔都應該覺得仲有得救先咁用心既
利申我係睇得開心嘅
作為男人,佢第一集係到大叫強姦、圍姦,我都聽得好un耳
希望呀慈唔係淨係呢啲terms,係之後講其他野都注意下
係呀
唔係呀
係呀
唔係呀

呢段我笑到震晒
我覺得今次阿修出片救慈
概括係成功嘅
不過亦揭示出慈真係太口不擇言
要注意下
唔係將來無左試當真e個保護傘
會好大獲
圍姦,單車佬,女性抬頭
一次過可以得罪好多郡體
修仔今次的確係救左阿慈
但亦都將佢推到極端無退路
慈再唔收斂改善就無下次機會可以咁樣救佢
但作為觀眾我覺得幾好笑
下下要自我審查就唔好笑啦
之前見佢個反應好似唔多想條片出
希望佢衣家明修仔個用意係為佢好
嚇到娜姐爆粗
有冇諗過呢個就係佢市場?點解反而要嘗試令班本身就冇可能鍾意你嘅人改觀?
唔係話佢個表演唔好
而依家個問題係太高energy
我只係話佢要學識收放
成個腦今朝都係shut down
接受到 屌/撚/鳩/閪/「系」喺日常脫離於性器官本身嘅應用
但姦,我仲未得
條片好明顯就係想幫牙慈反cup
正常
修喺live specifically叫慈唔好再講姦
其他佢都係笑笑口唯獨係姦字佢特別認真講
我都想知佢指名道姓話豪哥Locker要強姦佢時
豪哥Locker嗰啲點諗
出片講嚴叔未
Shut down跳到癲撚咗真係好好笑
雖然都係覺得佢好嘈

睇完最大感想係覺得游學修好叻仔
一條片就救返阿慈
其實除咗開台嗰陣冇乜睇試當真
今次因為陳伯而睇
之後吸引我睇返好多舊片同想認識下每個成員
今際系列算係幾成功嘅
有啲位覺得幾cute
不過大部份時得都覺得好煩好嘈

返工眼瞓可以開嚟聽精神下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞