試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
一二出面
三四自己 (第三集做到仆哂街 第四集遲到少少 )
第五集好似又比返出面
btw 見上面講起何求 呢套戲有佢份
description 演員名單有佢

https://youtu.be/ShK5VPUro9w
佢提議kayan同yanny拗手瓜直頭係幫觀眾(包括佢自己)爭取福利
我覺得紅心Q佢先係MVP
自己剪明顯色水同個人魅力都出好多
剪片嘅sense知道點樣呈現出嚟都好重要
俾人剪係輕鬆好多
不過剪得好唔好睇就因人而異
好希望佢哋真係吸納到唔同嘅人才搞好呢壇嘢
好笑嘅係casper同修都係戲劇出身
香港冇乜呢啲大型綜藝嘅經驗
有錢都未必請到人係有修咁嘅觸覺
試玩毛最好睇就係佢每集都用故事去包裝
幫助觀眾去投入
角色技能現場會少kick
但用剪接後製去呈現就會好好睇
最後就係修仔強調8成遊戲 2成演技既說法
佢地投入遊戲同時投入角色
呢個態度幫到成個綜藝效果好多
第三集去到全盛running man級數
香港綜藝天花版嚟
所有玩家嘅唔同性格玩法突出到 剪接又做得好
過程又緊湊 估唔到冇淘汰制都拍到咁刺激
我唔知佢個原理同街機D 光線槍一唔一樣但係街機D 槍可以好撚唔準唔關個人事
女班長有演出又可以坐番主持位

… 都好嘅,想像唔到真心膠阿moon點handle the low mays
岩岩睇完 阿慈尷到我飛哂唔敢睇
Btw 公道講句
對住咁多cam又要做緊綜藝
但Yanny成功帶到朱閪同9896入戲
連觀眾都入埋戲 其實好難
佢完全做到 好癲
都係修控場架啦....
其實依3集明知呀慈咁多鳩位 呀修佢地都剪落去都知擺明引到你地班人討論啦 依一點都已經成功左啦 如果唔係第三同第五 早就cut走大部份慈既鏡頭啦
娜姐真係可有可無咁 純粹係同一間公司搵佢客串
見佢ig story又唔會分享 剩係po左一個貼 唔係好參與依隻game咁
留名等睇阿修點拆星期一嗰條劇場
條片已經有過千 dislike
之前YouTube好似再改過個dislike algorithm,個dislike顯示好似唔係準確數值,只係透過down咗個plug-in 嘅用家dislike 得出嘅percentage
即係話佢嘅sample全部都係下載咗個plug-in 既人,唔係全部睇過條片嘅觀眾

不過咁樣都睇得出down咗 plug-in嘅人都唔鍾意條片
Yanny真係好撚淫
知唔知咩叫percentage?
舊片 仲要咁popular 本身已經有archived data
最尾♡Q個景雞咗啲
之前話公司唔放人嗰個女藝人有冇話想搵佢做咩角色?
今晚預備返啲好野食招呼肥豪啦,要人啪微波爐叮飯先出到技
冇所謂, 佢地都係唔會講架啦, 咪又係笑兩句觀眾唔識冒犯喜劇當冇事發生

其實圍內個投票仲甘幾倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞