試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
牙慈可唔可以減減肥
減下手臂同個背先著小背心
個畫面好令人尷尬

仆你個街
我真係覺得自己好撚勁
用足sheer determination先可以睇得哂條片
完全明哂點解修仔咁堅決要剪呢條片
因為"不能只有我一個人聽過/睇過"

CLS到cookies & cream都要講6, 7, 8次
你條傻鳩雞翼都要講4, 5, 6次 係做乜鳩
原來正片只係剪咗1/10都唔知有冇
修仔真係幫到阿慈盡先可以令正片嘅阿慈減咗9/10嘅煩膠度
睇返呢度啲comment全部都有聲
我係咪耳嗚啦
唔想佢有錯覺以為自己好靚女
所有試當真出席過嘅女演員
個個都超越到佢 我肯定
d聲都仲頂得順,係跳舞個度我搞唔掂
呢條片將呀慈佢喺試玩毛嘅鳩推到極致
推到極致之後返睇
呀慈嘅鳩由好笑變得好撚好笑

大膽估呢個係修嘅目的
今際之國的DSE,正式啟動!
https://youtu.be/5ZF--vOOM24
試場毛《EA Exam 真係驚》EP1 我要做全科5**狀元
3月30日
彩⾊ | 2023 | #生存遊戲、#紀錄片、#公開試、#DSE | 粵語 | 中文字幕 | 13’18

故事簡介:

許賢決心用4個月時間訓練阿康成為5**狀元,他會在這場生存遊戲中存活下來?還是被考試狠狠擊敗?

玩家:
滕毅康@tnhong_084
許賢@official_huiyin

鳴謝:
游學修 @neoyau19
蘇致豪@official_sochiho
倪安慈 @ngaionchi_kathy
陳苡臻 @krisssica
L.d發(xx) @ld_fat
陳穎欣@yannyyc
岑珈其@kakisham
林家熙@locker_94
鍾雪@chungsaid
陳健朗@kinlongchan
吳肇軒@siuhinng
達哥@tat.gor
童童@小薯茄 @tungtungdess
程人富@小薯茄 @chingyanfu
阿奇@光頭幫 @chankitki
賴泰@光頭幫 @fatty_tai
Sinnie@Lolly Talk @_nsyee
Elka@Lolly Talk @10.09.c
Egg@Lolly Talk @011011_egg
Yanny@Lolly Talk @yannyhaha
阿妹@Lolly Talk @hsiaksueudidi
豬文@好青年荼毒室@corrupttheyouth
白水@好青年荼毒室@corrupttheyouth
床哥@JFFT @bedgor_littleworld
雞翼@JFFT @chickenwingli
Ellen @gowyi
我諗起之前D Ching話「阿修剪得出黎,姐係覺得ok啦」
可能係唔剪e d,根本冇其他嘢可以岀
睇到Marf後期已經冇咩力應佢
要佢停
會發惡夢
聽完呀慈條聲 表示輕鬆
黑暗戰法黎
逼marf 跳shut down 跳到無晒力
睇哂, 慈正常發輝同預想差唔多
再次證明修嘅剪接功力
用鳩到盡頭便是型幫阿慈反cup
根本係
阿慈每一秒都喺度鳩叫緊
同意
幫到盡
自我感覺良好
如果今年搞返票投全年最佳試音片嘅話,呢段片贏左阿慈係咪要現場演繹一次?
勁撚疊馬 係咪全世界嚟同佢打氣
咁係玩謝阿慈定玩慈現場觀眾?
如果觀眾真係投佢出黎, 咁點會係玩觀眾?
聽得完嘅勇者俾隻手嚟睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞