試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
開始分析到
如果睇嗰個用認真玩模式睇阿慈會覺得好火
但如果睇嗰個用輕鬆睇片模式去睇就會覺得阿慈好九唔搭八好笑

總結 百貨應百客

今集一定係9896同Yanny
食花生又睇呢到槍戰
阿慈只係認真做柒事
好好笑喎,仲有專屬 bgm 轉下氣氛
一邊打仗咁,另一邊仲係度鳩流流
五集嚟講除咗k o l
係咪大部分古天樂旗下嘅人?
數唔數到有幾多個參與
呀慈加入頭幾個月已經畀人屌到開花啦
講真佢點會畀人炒
全行搵唔到第二個有佢咁真心膠同ON9嘅女
今日尚算和平
講真唔執著一兩個表現按整體嚟講
呢次試玩毛系列係值得讚賞試當真
Kayan應該係試當真拍綜藝最好睇嘅女成員
想睇多啲佢出現拍試玩毛
佢出嚟效果最好又好笑 今集貢獻又大
睇得都預左部份係劇情, 修做K, plan 埋yanny, 修會贏嘅機會係零, 幫幾多手, 完全唔幫手, 都應該唔會改變結果

好輕鬆
今次睇啊慈真係睇到有啲火滾,啲色水好故意,感覺上明顯做多左,成程都好想游學修快啲KO佢唔好揼波鐘,忟到直接skip咗佢gg段ending。
同埋預咗一男一女見yanny
揀個名氣大啲,放棄個校草
阿慈鳩得黎好好笑丫嘛

成個綜藝所有人做緊乜,你大概都估到
係得阿慈,你永遠唔會估到佢下一步做乜
佢成日做錯,但係你係唔知點解佢會咁撚樣錯

基本上所有人(唔理你鍾唔鍾意佢)去到佢個鏡頭都一定心諗:WTF
有啲人會覺得佢好撚煩膠,有啲人就覺得好撚搞笑。
肥豪食多盒飯都打得贏修
應該唔止一集,似係幾集咁一個系列
我會畀雞翼同床
呢啲就真係估佢唔到
佢哋啲部署 先叫做有綜藝效果
今集反而麻麻地牙石同鹽叔
佢地兩個好似浪費咗背叛對方個設定
証明大型綜藝冇人玩背叛真係冇咁好睇
同埋牙石喊嗰到over咗 做唔到陳伯嗰種感動
牙石
喊戲只係一場戲
小學雞手段
我唔識欣賞
呢個真係冇諗到, 可能真係修jer 住stone 殺😂
睇佢第一次食一盒打一拳就收手呆撚左😂
今集阿慈仲差過前幾集,啲色水完全係冇效果,只係比人嫌廢 放生。
overall 綜藝節目來講都係Game 3 最正,不過今集係搞笑偏多嘅
好想瘋狂同佢拗手瓜
修:獨市生意黎架
牙石應該冇咁好戲可以喊得咁自然
玩咗幾集 身份認同強到癲 上集都已經見到
佢唔願意出賣自己同伴都好正常
喊做多左
背叛果度有d 覺得修扣血扣快左, 又要極速ko 幾件增加返緊湊性犧牲左鹽石條線
綜藝黎講

床哥第一啦,冇得拗,直接carry一集

阿慈我排第二
第1集 鳩下鳩下唔知玩乜都可以贏到
第3集 追逐戰 調轉槍頭個part笑撚到仆街
今集瞓地真係癲峰之作
又鳩又柒真係佢先做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞