試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
Ching
You know me
單純因為咁就食 Haagen Dazs 都得啦
但如果變做雪糕肥豪一定全程無敵
我都相信係因為平衡遊戲而要佢食得辛苦啲
(而亦都冇理由要幕前食sponsor嘅野食到好辛苦咁樣
阿慈玩綜藝一冇人lead住就成隻癲狗咁

Batman個集有修帶住都好啲
今際就真係白卡婆咁

大佬 綜藝感 色水唔係代表完全冇控制癲狗mode

Marf Kayan 水雞 都做得幾好 平衡到綜藝同認真玩
過唔過火好主觀㗎,陳伯都大把人話太真,第3集死捉會長都要主辦方叫佢地分開,點先算過火問唔同人就唔同答謝,玩墨魚想贏都屌到傻啦
路人100 block得

呢種價值觀

真人遇到問題/不如事
一定靠賴
賴同學賴老師
賴同事賴上司
但賴到36歲情況就會變好 因為36歲你就會慣

無家教呢點好大獲
不過原生家庭教育出問題係慘啲

我扮返你咁樣笑你出身
你感受到自己把口有幾仆街未
師兄諗嘢好全面
今集麻麻
最好睇都係3,4集
Marf+陳伯 同床狗carry果集
jfft一樣係玩膠,但係膠得好好笑
慈嗰種膠係會令觀眾覺得佢蠢,on9,阻掟,而且唔好笑
想跟慈說聲加油
最好睇就係有阿慈既位
我懷疑如果修贏嘅話yanny應唔使出場

呢啲野修做得出嫁
如果阿修把刀仔set有條件使用, 例如30血以下先可以用, 前期應該會緊湊好多, 同時又可以避免玩家過早被秒殺, 仲可以鼓勵玩家前期多D上前搏火, 創作出多人圍攻K ge鏡頭, 咁觀眾就有更多機會見到玩家們合作鏡頭
就算做都係幾分鐘自白話悶冇人同佢玩
所以搵yanny做Q,萬一用唔著都唔會哂咗個嘉賓位
反而想知佢話本身搵鼎爺做K係堅定9up
似係
Ching公道
講到DNA真係有啲過份咗
我自己覺得阿慈係有劇本/mc稿俾佢跟
佢會做到
但一無人駕駛俾佢自己發揮就好大鑊
修贏會變咗佢做有西
我覺得阿慈嘅表現有人鍾意有人討厭好正常
但見好多反慈都懶客觀代表曬全部觀眾
利申:支慈
佢做有西的話, 最後就變成劇場, 因為佢知道個答案係乜
咩撚都有人鍾意有人唔鍾意㗎啦,修玩哈利波腎腳痛都有得比人話hea玩,陳伯講屌那星一樣有人批評
清你知唔知咩叫認知偏差?
等修解話
可能casper無透露紅心Q個設計比佢知
前幾集修都唔係未試過交曬比casper同其他同事度game
應該知啦 一來係大角色有價值
二來唔會唔預yanny
我的預期當中大部份人的反應
肯定插返我轉頭

我呢個19觀點,實會影響到好多人種,
大部分人老豆老母都係大陸人,
加插呢D啲基因去劣評阿慈
一定比人反感
用呢3年的時間觀察阿慈 我只能用此段Y理去作解釋佢行為
一個人講極都唔聽嘅
天水圍背景一定影響佢好深
你哋可以冇辦法相信

自從見到連登這個留言,
世間上劣質基因方程式肯定同佢老母係農村新移民有關

ps:我都係衰人
條撚樣有撚病
你善意批評人綜藝玩得差 有理據既話冇問題
玩人身攻擊 拎埋家庭背景黎講係乜撚野事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞