試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
如果係美食就變肥豪無雙,我估遊學修有plan 過係畀肥豪食成杯雪糕,結果試完發覺佢可以一啖一杯,所以改用叮叮飯盒限制佢。

不過都讚成佢哋今晚買多啲好嘢,成班人同肥豪一齊開大食會。
鹽叔提醒咗佢,見到人先好食埋佢,其實無需要喪食
水箭雞真係好靚
Nero 有料自隊

為左1% 屌親的觀眾致歉55% 的觀眾被無視
3個老闆警告咗會出事都照出
Nero真係好員工
估唔到Nero真係唔get點解啲人唔鍾意條片
仲話下條片要正能量, 叫人LIKE SHARE SUBSCRIBE
有啲失望
怕咩, 佢捉住個1% 嬲的人黎講咪得, 使咩理條片本身拍得差, 夾硬講成屌得唔夠力呀, 有人嬲左呀, 咪得, 預左啦
CAHT ROOM即刻幫口講咩西走低質FANS
條片咁大爭議咪就係拍得唔好睇,其實都冇乜好分享唯一最想聽caca做呀婆既感受都冇得聽
咁既然叫得老味上黎咁不如傾吓老味其他嘢仲好啦,而家nero講曬,老味應該幾掃興
佢唔想講拍得唔好咪剩係不停講個1% 嬲左的觀眾扮冇野囉, 真係一早預左
ca婆好積極, 抵讚
成條片真係得CACA 好, 連WING 都冇之前做得咁好
但個劇本太垃圾,如果正常少少好似星座伯伯咁就好值得比更多人睇到,而家完全浪費左ca婆

希望真係有鑊ca婆vs慈婆
最近睇返以前啲試玩毛,覺得阿慈唔算咁差
不過呢幾集今際佢唔認真呢件事幫唔落

俾埋個女一佢做,點會可以唔睇返原著,起碼有睇原著佢至少知啲game 點玩先

另一方面佢算係唯一一個cosplay 完,望落去反感嘅女仔,其他女好多都靚過原著

佢同stone 玩咗三集,認真嘅stone玩咗團火出哂嚟加哂分,慈就hae下hae下咁,我諗我同好多人都係第一次睇到佢,個first impression 依家咁差,佢要再落力啲先追得返
都話光線槍準度有分別
肥豪打到我唔係放水
避重就輕
陳伯都話佢淨係掛住拍vlog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞