試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
幾分幾秒?
我又覺得阿慈d色水幾好笑
佢嘅角色係咪每次同人玩綜藝
試當真又好
viutv又好
係咪用泥畀男對手嬲及怨言

拍viu tv嘅口罩小姐又係畀人怨
最近嗰個做公主嘅又係畀人怨
想做小儀嘅下巴角色位,佢有排都學唔到3成吧
我唔覺得慈差, 佢個定位都好鮮明, 又肯做下欄野, 又肯試肯做訓身都肯 (效果見人見智) 可能有人覺得佢柒, 但我覺得今集佢已搶眼過水雞娜姐, 做綜藝唔同競技, 贏輸我覺得真係唔重要

可能佢有好多進步空間, 近排綜藝做柒左比人笑, 但覺得佢比好多人鬧到有d over 左, 接近bully, 十年前睇開rm 黎講, 覺得慈綜藝絕對唔係負累 (最多只係累死隊友)
阿慈走入人哋餐廳又真係幾on 9
不過踩到佢落地底叫佢走就真係想太多

阿慈今集唔知玩咗啲咩
成集game佢冇參與過遊戲咁滯
淨係行出黎鳩送頭
呢一集睇住佢咁多鏡頭
仲要好多好無謂嘅鏡頭
使唔使對佢咁好呀....
五分鐘唔夠留手2次唔即KO,
無端白事入貨車底
呢啲鏡頭我係觀眾都覺得有冇必要呀...
劣質加插片段
我唔會覺得搞笑囉
只會覺得呢個人頭四集已經好多人喺謝票場提過佢
認真與搞笑要懂得衡量
佢完全冇嘢到落袋囉

嗰一晚嘅星期日拍之前
仲要叫阿修不如暫停第五輯拍攝直落唱k環節
人頭豬腦到個比部分觀眾覺得黑人憎
好多時你想佢認真做嘅move 佢就鳩做,試玩毛ep1第一次玩當攞經驗、ep2扮叛忍畀kaki屌、ep3 hea跑跑步機屌修屌、ep4當佢過關精靈,到呢個系列第一集畀陳伯屌那星、第三集過分投入紅隊拍到藍隊差啲輸、到今集都仲係得個嘈字。佢最好表現嗰集係墨魚遊戲,友誼大使咁同jfft傾偈,加上早死。
http://resalaser.com.hk/features

上個post有人貼左
好似無參與過
阿慈冇咩問題吖
係蠢咗啲同埋真係太嘈
真心覺得好睇又好笑喎
咁就叫佢收皮是咪太harsh
都唔知那裡來的自信當埋自己老闆叫人走
事實就係剪左佢咁多落去, 證明team 人都覺得值得放, 要屌就屌剪接同批果個啦
死左再出黎都好, 都係被動剪入去, 唔知屌佢做乜
三年前已經覺得佢好多嘢都好崩壞加劣質,
機會係留畀新面孔,訓練與調教,
弱肉強食嘅世界
你睇下佢第四年會唔會再有呢D針對性嘅劣評留言?
信我 第四年一樣會有o

校花嚟講好想律師妹同埋510冠軍可以調教進步
最後呢集其實好笑多過好睇
少左啲設定野幫啲角色定人設同埋啲慢鏡鳩野硬係就爭咁啲味道
啲角色夠立體佢係生係死我先會care家嘛
不過純講節目效果就好足嘅
都ok唔錯
btw想睇dse許賢有咩辦法拍得佢好睇
弱肉強食嘅世界佢都生存左幾年,咁咪證明咗佢有價值囉仲有咩好講
有啲觀眾 呢三年頂唔順
係咪唔可以拎個問題出嚟講先
咪繼續馬照跑舞照跳囉
冇問題㗎
阿慈好撚好笑喎,d行為睇到r撚晒頭,
訓車底真係唔知佢搞乜撚
佢啲on9應該係真
唔係扮
都幾難改
與生俱來的on9
拍熱血
奇蹟試當真!
今集反而想修贏多過班好人
佢應該係以為修會追佢
佢跑唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞