試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
一早講咗有啊慈 唔驚冇效果
想知你住邊咁撚高尚
你知係香港原居民aka鄉黑
定還是你老豆老母阿爺阿嫲都係大陸落黎
即係你係你口中新移民賤種嘅後代

點都好 你把口咁撚賤你嘅DNA一定好特別
我以為會搵阿Day
我睇完你的解釋都解釋唔到點解你咁睇阿慈
只能解釋你DNA有問題 應該都係痴線的
同意,睇呢個系列先第一次認識佢,覺得佢喊唔係扮
某某演員有人鍾意 有人唔鍾意
點解唔鍾意嘅人想迫走位演員
令鍾意嘅人無得睇?
佢作奸犯科?佢鬧觀眾?
冇sponsor
你係咪有撚病
師兄 我諗你啲DNA大件事啲
你真係好噁心
香港人少睇綜藝定點?
咁撚認真做乜春 不嬲都係效果大於勝負
瞓醒滿心歡喜追吓po 點知又屌屌屌
支持阿慈
你真係有撚病 我都可以肯定咁講你dna都出左事
講真佢on9都唔係第一日既事
好認同係態度問題 自己要做咩都未知
最重要係剪接問題 唔應該比咁多鏡頭條on9
比下娜姐依啲嘉賓啦 比啲發揮嘉賓仲好
都睇撚左on9慈玩3集啦 夠哂鏡頭架啦
感覺佢係玩色水博鏡頭多過玩驚
你話佢玩得廢我都無撚得駁你
但係你唔撚需要用你個閪腦去做判官
收返埋你對眼球
同埋收返埋你把閪口
睇綜藝當自己真係追劇角色真係會死係咪ff得太多呀,冇慈好多集綜藝一半時間就完game啦仲有撚得你睇咩,個撚個陳伯集集打交啦街都出唔到呀

綜藝就係要有唔同人先撞到唔同嘢出嚟睇,慈嘅角色絕對係有需要存在,成日拎廢拎輸出嚟講咁夠有人覺得豪哥次次出嚟都得個柒字啦,係咪又要ban豪哥玩呀,陳伯都有人覺得佢玩game太認真啦,所以綜藝先要咩人都有呀嘛
肥豪
阿慈咁多鏡頭...已經說明一切
相反510....要努力了...
呀慈一滴血都扣唔到,真心廢
你係咪有撚病
咁都有得屌?
綜藝一定要有廢J下把位架啦,唔係下下認真撚邊好笑
連登仔真係好難服侍睇個輕鬆下既綜藝都要屌9人
我知佢真喊 但總之出嚟個效果唔好睇
第三集最尾陳伯喊 成個過程見到陳伯好盡力玩
但今集牙石係無端端自己諗嘢諗到喊

同埋牙慈第三集我覺得幾好睇
一定有個唔識規矩亂鳩咁玩 佢又同好多人互動
今集剪得太多佢 有啲係為做而做 做唔到笑點

所以今集我覺得剪得麻麻 有啲冇必要剪入去
rm 中嘅王鼻子角色?又廢又煩膠?
喺鏡頭前玩綜藝廢都可以拉埋dna嚟講
又學到新嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞