試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
腎仔關照人
只會睇佢踢波勁唔勁
如果勁嘅話就努力招攬同埋欣賞
之前個u xx嘅龍門
今次校草最撚勁球技踢波嘅就係可能係康仔
其餘校草只能怪踢波弱dd吧
黐唔到老細班
咩毛先有
認真毛
其實校草已經佔咗1/3隊試當真足球隊,話咩因為踢波先捧根本唔關事,邊有咁多位捧
lollytalk有條女咁高分既
Kong U讀law可以有幾低分?
中學St. Paul、Kong U dual degree
Sinnie老師係學霸嚟㗎
佢哋玩嘢問完Sinnie就問缺德組(因為經常有缺德笑),明明阿yo同Tania中學一個庇利羅士一個瑪利曼肯定考得唔錯
如果條片早幾個月出就好
唔排除有考生睇完真係打動到,但真係太遲
Ok thanks!
下屆或者再後啲幾屆嘅考生見到都未遲
康仔太好彩,自己完全唔緊,但老細肯出錢出心出力幫盡
就算考唔到U,至少唔使10分
阿yo唔係都係今屆咩
佢唔係俾frd篤出嚟咩,應該多謝嗰個frd
花草幾上鏡
希望牙康可以同<奇蹟補習社>同<龍櫻>有個好結局
今際之後真係返去全盛時期嘅view數 啲片半日輕鬆過100k
希望keep住啦
其實dse前出到一兩集可能好啲,有重一齊考嘅感覺,而家出第一集已經考緊

如果康真係考到一科5就夠哂熱血(不過老實佢咁多獲點還神呀車公都叫佢咪咁大貪)
而家考緊oral啫
正式第一科都要4月中先開始,所以時間應該差唔多

估唔到個views數都幾得
講真5**就冇乜可能架啦
但本身有3既通識地理其實如果有人再幫下5到我覺得有可能既
現實小小既但都有d要求既目標我諗大約
3 3 3 5 5 3左右啦
5**就真係冇乜可能
但可能呢條熱血傻鳩真係比到驚喜我地呢
如果core全4到我都覺得超額完成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞