試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
以佢體能同身手
輸出得4下又真係差咗啲
槍法真係冇kayan 1成
有料🙏🏻可以一句無根據既大膽假設,可以大大聲屈落人地DNA度,岐視人全家🙏🏻

當你好鍾意睇人出身判斷人人格喇,呀你又唔尋下人地大中小學咩出身、大中小學做過咩野、讀書成績乜乜柒柒獎項記錄義工記錄果啲㗎喎,痴撚線公司,係到靠一兩句尻Up

你呢啲就真係劣質諗法就好似一個「中學band two學生就可以比band one學生岐視」「你中學排全港第二名呀?咁你可以比全港第一名既中學岐視喇」一樣咁撚智障冇腦,低質到含

師兄可唔可以分享你有幾高質🙏🏻🙏🏻
我啱啱留意stone呢個人 幾靚仔 校花校草多佢嗎?
兩樣嘢冇得兼得
以前CapTV一日一片所以啲片勁鳩流 交代到 表達到就得
但而家試當真想做高汁 條條片都要打燈化妝夾期
追求緊嘅嘢應該唔會CapTV當年嘅水準
果個菲木做咩鳩
一日一片應該好多都係社會責任片嚟
足球片 dse片 電影會 漫畫片
太蝕住做 成數可能仲低過拍電影
唔係好明
上次贏咗嘅浩南 阿妹 jfft係無得玩落去既?
咁贏咗有咩意思?
一開始唔顯眼,幾乎出局
到後面開始發力
特別係綜藝EP5 Casting個條片
同埋大人棍
未睇可以睇下
今集兩個guests 娜姐 朱西 有同無分別不大
如果出番好似當年captv啲片咁
而家肯定條條俾人問責
呢個何求有戲拍呀填詞撚就上
佢自己好似都唔止呢套喺身
暫時唔上試當真姐
朱西真係幾廢下
最後仲要笑kayan on9 但最後kayan估到先通關
如果上集吳肇軒冇死
佢同stone應該會互片得好好睇
輸左比賽,輸埋條女
可能角色變咗,能力似返劇
戰鬥力一般
私心排:
3>2>5>1>4

第3集真係各方面都驚艷到,反而5睇到有d亂
其實而家有玩落去個啲人都係繼承左劇入面主角團嘅角色玩落去,上面嗰啲都係唔關事。
反而吧吧跟住阿moon拍打直片仲吸到人氣

記得之前我話何求有戲拍先少上channel俾人話佢得好少戲份
如果阿慈ep3死左就應該會搵阿妹做土屋
locker 同樣地 拍緊戲
都keep住有出現
只可講肯唔肯搵人用啫
我排 3>4>1>5>2

其實我覺得慈嘅人設係有存在必要,但佢拿捏得唔好,有時係好笑,但更多時間係令人睇到尷尬甚至煩,同埋真係會明做佢隊友會好忟。明明做完第一三集已經收到好多意見,但第五集都冇大改善,唔知應該話佢stubborn定領悟能力太低
第三集真係驚豔 大獲全勝

By the way
係唔係得第3集係試當真自己剪?
同日本動漫設定一樣,對手入咗自己隊就變廢
師兄呀,你唔好咁痴線啦
之前講過覺得呀石平平無奇,無乜特別
但睇完綜藝後表示係有改觀,收返之前言論
不過可以再好睇啲
完左花草後就兩個完全冇曬任何交流,係零
就算係呀JAY都冇交流,果陣佢地三個明明成日聚埋一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞