試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (72) 修仔之國的朱栖 Kevin In Neoland

1001 回覆
57 Like 74 Dislike
真係要大搞
好難得香港有youtube channel 咁有心機搞綜藝
建議玩返舊game 愉景新城轉玩其他場地
另外都係繼續抄外國嘅節目,先有熱度
自己度身訂做嘅節目應該冇乜人有共鳴
"全員逃走中"初期版 咁多特別場地可以參考
娜姐越大越靚
我睇番開頭先知angelina個技係一定要近攻先得分
佢真係無留意到肥豪無cover佢
修仔就算copy返rm撕名牌,加埋搵下出面唔同公司或者channel既人做guest我都好滿足
計娛樂性同逐集揀一個vip我排
1.將軍-陳伯
2.分數爭奪-豪哥/天秤-床哥
3.大屠殺-Kayan /單人牢房-吳𦘦軒
個個講呀慈無人講朱西淨係九叫
咁佢今次有貢獻
有諗計又有扣分,上次表演唔差
同指出國家象棋行錯都幾好笑
Queen嗰集我會俾Marf 其次係良翼 第三先陳伯 其餘差唔多
可能有比較 我覺得朱西冇乜價值咁 淨係為咗湊夠數
其實中段cut咗段石打咗好多分???唔覺佢幾時打成11分咁多
但係娜姐越大就越細
個集個個都好出色 好睇在個個都有作用同效果 揀陳伯mvp係feel到佢果隻韌力同最尾死得有feel
真心綜藝對仲好反應過啲劇場,又吸到街客
搵廣告都易啲啦
嘉賓好重要,吸引好多新觀眾睇
陳柏宇同Marf真係搵得好好
撕名牌分分鐘仲攰過商場果集同葵扇K果集
一日一片需要要有captv 嘅癲狂同痴根先得。

豪同腎兩位成熟咗就好難keep 到日日新鮮鑊鑊甘。而且日日爆對剪片嗰班嘅肝唔好。

所以一日一片應該係目前以「試下認真」為目標嘅試當真嚟講係最難達成嘅任務嚟
牙石喊嗰陣唔係拉親咩
咁樣幾樣嘢加埋喊都情有可原吖
kayan真係好屈機
獨有的Vibe係令人聽佢講嘢好舒服
喺啲男嘅都頂唔順勁倦
佢竟然可以玩到尾都瘋狂輸出
輸出14下仲要打埋最後一滴血
連最後果關都係佢估中先收到工
天生主角命

阿慈有佢獨有嘅綜藝感
今集好笑喎車底果度出嚟仲要kick那住
Nero都忍唔住笑到仆街
你唔會Expect佢有咩輸出呀嘛
但的確綜藝入面有呢個亂數係funny好多

牙石好勁架喇喎
冇特殊技能之中佢輸出最多架喇喎
投入得滯喊咗啫
呢啲直情要加分
趁機偷偷地平個草權先

牙石自從被欽點賜名做stone 之後成個人sharp 醒咗
除咗前面差啲出局(知道自己唔洗走之後即喊,無論係為自己定為其他人都feel 到份赤子之心),後面一路領跑咁濟
上JFFT 度成功做兒子,月石cp
造片除咗自己組,仲客串埋大人棍

如果有人係因為試玩毛先識呢粒石頭仔
恭喜佢,有成個校花校草program 可以追返
石算係醒目仔嚟嘅
又主動提出同阿修對跑
識得利用"jfft"(床 心事台自稱比佢利用)

上年留意到其實呢兩個人
顏值差唔多
依家睇返何求好似比較木獨一啲
唔識爭取把握機會 由初頭爭第一、二名
變成好似包尾定尾4
"我要做掌上壓"都起碼炮製咗dse節目畀佢
可靠唔識奉承老細 或者依家喺試當真投閑置散了
一年約 就快結束?
沒有爭取到深刻的表現

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞