[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
呢度有幾件盲反the flash
反Michael Keaton 㗎

反到要求重拍用Ben 拍翻所有佢啲戲份㗎
濱田嘅功勞

如果我因為batfleck 個5分鐘 而入場睇the flash, 咁功勞應該計濱田定zack synder
推女權三巨頭之一嘅batgirl ,柒到拍完後製緊都要腰斬封印淨係呢舊錢都抵過佢任何功勞(如有)喇,仲有得拗?
佢掌權後dc

Aquaman
Shazam
Joker
Bop
Tss
The Batman
Black Adam
Shazam2
Batgirl
The flash
Blue beetle
Aquaman2
都係Walter Hamada ,因為套戲完全冇zack Snyder 任何參與成份
女權三巨頭其中之一the flash 主角團入面
batfleck 係邊個選角

大家對batfleck 嘅喜愛係建基於邊個人嘅作品???
咪再拗喇為咗反Zack 連濱田都J
Shazam 2 票房一定關 James Gunn事
佢一嘢剷走Henry 同dceu, 大把人唔想睇
好肉酸
咁你記住你今日講嘅嘢啦,千祈唔好讚套戲過5分鐘以外嘅任何野,任何角色
真,如果Henry係片尾講一句"we need to talk"既話,shazam2一定會大收
你以為你條柒頭老幾?
支持濱田回巢搵joss 補拍batgirl
重推女權三巨頭,一定要Michael Keaton 拍the brave and the bold
呢兩個月就慢慢返去cap底你地反the flash 留言,睇下你地未睇先反究竟有幾on9
Joss 係再之前個日本仔心腹
唔好搞亂
有濱田領導必可扭轉形勢
但James Gunn 勁d
非濱田plan不看希望James Gunn 睇到佢嘅願景,用super girl 拍套super girl legacy
肯定係fans 同大眾都中意,濱田先會咁plan
我幾時反過?我同你講埋我會入去睇wo

臉係人地比,存係自己丟
你條柒頭最柒唔係支持邊個,而係成條小丑咁
呢兩個月就慢慢返去cap底你地反the flash 留言,睇下你地未睇先反究竟有幾on9
我幾時反過?我同你講埋我會入去睇wo

臉係人地比,係自己丟
你條柒頭最柒唔係支持邊個,而係成條小丑咁
Supergirl 有plan sor9
會入去睇支持就得了,多謝支持
笑撚到仆街 j賤根仲唔夠 仲要j埋hamada條撚樣
Birds of prey ww84 呢啲柒野都係hamada搞出嚟
都未講條撚樣仲想玩埋黑人女權野 黑鬼超人 女權三巨頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞