[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
一早要啦 ss變槍game
Rocksteady
Arkham Universe
槍game

之前DC隻Gotham Knights 又變咗Marvel's Avengers 2.0
DC stands for Zack Snyder呀
我貼Aquaman 2新聞 都係得1個人覆
笑死
SS無得救ga la,出左佢算啦,成個system係槍game就無得改
點解佢咁撚鍾意呢啲回馬槍劇情
個隻就冇人期望過啦
間野上一隻Arkham Origins都鳩鳩地
佢總係鐘意係一D Talk定唔知咩爆一堆膠論出黎
同一個Talk好似仲話諗過要氪星人講氪星話仲想唔加字幕
其實佢只係分享一d佢諗過但做唔到嘅idea姐 就算係JL 原本個劇本都大執左
諗起頭廿分鐘一個字都聽唔明又無字幕就興奮
GK我買左白金左
但係隻ss我唔會玩
好難得有隻Batfamily game
人生有好多更有意義嘅事,點解你要浪費時間
咁又未至於咁劣FANS玩都可以一玩既
我邊有肯定呀大佬
都話一開頭係真心問題
你自己噠d名出嚟
電影冇講㗎嘛
淨係將佢label做god
我明白佢有好多聖經/基督教嘅reference
係本身長文果位更加睇唔明嘛
咁我話有主流演員支持佢嗰陣,你就唔好懶醒問我嗰啲主流演員係咪gotg cast
你問問題,我答你俾埋人名你都叫起鋼?
仲有,其實你本身個問題我唔覺得有任何冒犯性,我笑你只係因為個問題真係好撚on9
有留意過演藝圈生態都知無可能揾唔到演員拍
唔係God,係Space Jesus,所以又要佢死又要佢復活,Lex又話佢comes from the sky
過咗十年都仲嘈緊
但space Jesus 都唔係佢第一個講先,kingdom come 已經描繪佢係耶穌
「你好難説服佢地㗎啦,由得佢地活喺自己個井底啦」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞