[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
BA完全睇心情,佢可以讚黑豹2,但係踩GOTG3踩到地底泥
事實都無邊套係冀望
好似話係clooney
想聽廣東話評價可以等YPR,Happykonger, ching, sam

YPR 會定期講WB,DC花生
Happykonger 比較中肯但唔係套套講
ching主要講MCU
Sam咩戲都講唔係專超英
佢讚黑豹係讚服裝設計
Gotg 3佢係評普普通通
邊有地底泥
Gotg 3 佢連結局都爆埋,好不屑
劇透全面進場
BA由占根踢走Henry之後已經嬲到佢仆街,評GOTG3 講嘢句句有骨
Run Barry Run
如果WB覺得呢個都要專登留手CUT左佢我真係唔知講咩好
就算唔係踢走Henry 本身佢都對賤根以前係twitter 講果d戀童tweet好不屑完全睇唔起呢個人
大陸有條友睇完之後話dc 俾flash呢d 2線英雄上位幾好?
On9 佢正評tss
你睇過佢講gotg3條片未先 佢講到明話唔會唔記得賤根以前係twitter 講既野 所以對佢有偏見
咁點解tss 正評到gotg3 負評?
因為佢話army of the dead 爛?
你想表達啲乜 我都quote左人哋原句出嚟 你係要死雞撐飯蓋做乜姐
佢只係同你一樣,因為Henry 而反James Gunn ,好難明?
呢度講漫畫會唔會有人可以討論到
唔好預有人理你
無睇漫畫好耐 但呢排見到keaton bat dark knight returns bat 幾個見面 想知係講緊咩
tldr:
主宇宙Bruce俾自己隻AI射咗去一個冇Batman嘅平行世界,之後佢追個反派Red Mask(嗰個世界嘅Joker)追咗好多個平行世界,遇到你講嗰啲Batmen
漫畫你哋係邊度睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞