[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
同時睇過gotg3同the flash既john campea之前俾觀眾問gotg3 or the flash 好睇啲
佢揀the flash

呢兩個月英雄片大奇蹟日
睇完gotg 3, 對佢套超人真係唔抱任何期待

gotg, the new sucide squad同peacemaker 都唔差,而尾段都好睇,但共通點都係你忍受堆角色前面有大部份時間都係做鳩嘢, 而通常啲鳩嘢都係啲唔多好笑嘅嘢

最後就係pop song 太多太嘈,已經有為塞而塞嘅feel
Superman加唱歌跳舞,有冇得諗呀?
已經開始feel到一開波係日出,一邊播住歌一邊講超人起身,最後zoom翻去superman 廣告牌到做標題

前中期超人同Jimmy戇戇鳩鳩有堆關於佢超能力嘅笑話,之後插入kent 父母同氪星父母又播吓歌講吓超人身份掙扎

後段打boss, 又要播吓歌咁

最後救完世界同louis一齊播歌跳舞
最尾係Louis教Clark Kent跳舞,之後聽到有人求救,轉身拉開件衫露S,完!!
gotg3個結局咁靚,每個人個character arc收尾收得咁好,都要比你地屌仲要腦内FF屌一套2025既電影可唔可以起碼出左trailer先屌
Welcome to DC post
佢哋咪話套戲好睇 但頂唔順d角色做鳩野囉
未來人
唔抵得一面倒正評,點都要加少少負評入去無限放大
咁都叫屌

文盲?
好中意肥賓嘅batman
無睇full circle
Zack Snyder 佢真係話負評佢啲觀眾睇唔明佢套bvs?
超粒方睇咗flash
呢條撚樣包頂頸,多人讚佢就踩、多人踩佢就讚
我仲記得當年佢點讚WW2
睇下WB有無落廣告比佢架姐
見啲台仔評價好似好高
搞到幾期待
超立方鳩讚
BA鳩彈
天生一對
Ba依家不論dc marvel都屌
WB呢排放左比一堆試映比人睇冇特技版
睇完D人都話好期待比WB留手cut剩隻皮鞋條友係邊個
宜家啲英雄片
鳩屌命中率一定高過鳩讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞