[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
個個都知個結局係點已經冇乜所謂係睇個過程
評價好好咁,放心晒
DC Universe Online
補拍左呀 成20萬美金補幾秒
我有所謂

其實可以加個片尾 話flash係時間洪流見到另一個universe 出DCU嘅大超背影

咁咪可以順利由DCEU引去DCU
已delete
3真係最無聊,個演員做嘅batman又唔係話特別深入民心
“These scars we have, make us who we are. We’re not meant to go back and fix them. Don’t let your tragedy define you.”
有good wrting既batman係幾咁正
JL果句"Jesus, He's Tall."
I’m rich
個人覺得JL flash套甲偏金屬風好睇d
靚好多 JL
睇返zack版啲suit設計真係贏10倍
水行件無色甲又型過自己套戲嘅粟米裝,閃電件溜冰甲又型過而家件貼身裝
最尾係飛機冇著suit既Barry 係短頭髮
咁係咪會極速撞石仔而死
呢套最出名,果陣就係呢套嘢搞到所有超英電影收皮,直到Tobey版蜘蛛先搞返起
https://www.youtube.com/live/JsFzsXIm50c?feature=share

三個唔同程度zack fans 睇完感想
句野Joss whedon加 條垃圾當佢ironman
好心你都reboot啦 比個好頭好尾完Snyderverse 唔撚得既 Henry 都拍左個ending 賤根條撚樣係要cut走佢 屌佢老母
其實不嬲冷色系係好過鮮色系
起碼睇落冇咁漫畫
你睇隔離m記十個有七八個都係用冷色黎做主調
當堂好睇幾多
個件死人粟米甲真係睇到笑而不語
尤其係戲入面個兩條女睇住水行俠着件粟米甲出黎個樣似足係到恥笑佢咁
神速力係唔可以用常識去睇
如果咁易比石仔撞死
咁佢用極速去救人咁啲人一早就比佢撞撚死左啦
Zsjl既flash係唔可以好似tv flash 咁搬人走
其實我認為係
普通人唔應該頂得住佢嘅加速度
即係好似火車咁一下勁撚快 我估可以chok斷個頭
呢個難講
始終仲有成長空間
佢一開始都要督爆玻璃
係之後大爆炸先領悟到穿透
所以the boys入面有條友咪就係暗串緊閃電俠呢類極速英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞