[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你知道左dcu咩電影 casting list?
有oscar 唔啱拍又唔一定嘅
一開始係plan 演BvS + JL 再一套獨立batman 佢演+導㗎嘛 至少係咁傳過啦
Nolan 都有導batman 有啱嘅題材同有控制權展現到佢想拍嘅野 我相信都會有大導會拍

不過我都唔係幾明點解想跟MCU 果套 冇自己DC / WB嘅風格
咁佢就唔會特別提 gunn‘s dc 啦
唔好意思路過一問
點解zack單嘢過咗咁耐你哋仲可以討論到而家
DC無其他野好討論
我哋m記po沉到仆街
想過嚟學下嘢
M記而家係連登十足過街老鼠就算數啦
DC其他野無人討論
佢係有唔少野可以挑剔
故事方面就好多超級英雄電影都有相似唔合理/可以犯駁嘅劇本位 不過同意係有改善到嘅地方
個重點係佢個故事吸引 亦都拍得唔差 仲cast左好多人鐘意嘅3巨頭
咁遲啲咪知囉
過街老鼠都會俾人屌
而家直頭一片死水
都未有咩新野
flash又未上
之前post過漫畫動畫game野都係冇乜人理,都係返返去傾Zack同屌James Gunn
太失望被Dr strange 2搞到驚
Ben 17都話過唔再做batman 之後都返黎幫zack同andy做多次 今次咁公開講到明永遠唔會幫gunn拍dc野
佢真係好似你咁講到無問題 就唔會成日比人笑佢戀童啦你睇下佢講話自己最中意damian之後有幾多鬼佬整memes 笑9佢?

Wb同迪士尼搵佢都係睇中佢賺到錢姐 唔代表佢個人係無問題 都係果句 你成年人都唔會係自己fb ig公開講咁多呢啲玩笑
搵返佢係因為班演員全部出晒聲話撐佢
唔係佢就唔拍第三集
老迪咪驚囉
唔通真係飛起晒佢地轉新演員拍第三集咩
帶曬頭盔勁冇信心
你睇多次mos la
佢老豆點解叫佢唔好救
Jonathan心臟病死都好過MOS入面種死法
Game都死哂SS隻game
成個連登咪得你提
放心之後動畫 game 野都關gunn 事就會屌埋
唔係佢特別提,係記者問
救命
我幾時係講緊佢死老豆合唔合邏輯啫
我單純講撚緊佢點解唔用番

呢條靚仔拍死老豆個幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞