[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
明明bladerunner入面好正
Thor4我飛住睇都頂唔順
有劇透可唔可以用返4重加密,呢套嘢先上映咗冇幾日咋
在漫畫界工作數十年的吉姆李(Jim Lee),已經正式被任命為DC Comics總裁、發行人與創意總監。

自1980年代愛上漫畫以來,儘管最初準備就讀醫學院,吉姆李在漫威獲得了第一個繪畫的機會,展開發展至今的職涯道路。他在本世紀初加入DC,一開始為蝙蝠俠的故事工作,2011年支持New 52的行動。

在新的任命下,他將負責監督DC所有形式的媒體業務,自每週三發行的漫畫書至電影,與詹姆斯岡恩(James Gunn)與彼得沙佛朗(Peter Safran)合作。
Jim Lee有無寫過咩故仔,見佢都係做畫師多,呢幾年既岀品都有少少參差
佢呢個位比起管創作似係管出版統籌個D
俾返個名份佢姐,過去幾年佢根本係做緊呢個position啲野
打算再繼續整合先搞呢個位掛
依家占根個個DC Studio就唔係歸WB Entertainment管係直接歸Zaslav管
原本DC Comics就歸DC Entertainment
佢之前吹風就過好勁下話想所有DC野合埋
其實佢係咪打算甚至拆埋WB Games個邊D DC野過黎三位一體
直頭合併MCU啦
BvS有用畫面交代喎
對白少唔緊要嘅 不過少就要精d囉
睇完gotg3,真係最emotional既超級英雄電影,feel到全部人都好有heart
James Gunn 可以拍We3
用某幾套戲風格決定導演適唔適合拍某類電影係世界上最On9論點
唔好講啲大導風格幾多變

Joker導演Todd Phillips joker之前套套都鳩片
Logan導演James Mangold都拍左套爛片Wolverine
??????

巴帝斯塔後來則透過他的公關澄清,他指的「和詹姆士聊過扮演班恩」是指在岡恩接任 DC 影業總裁之前曾經聊過,但自從岡恩上任至今,他們還沒繼續談論過相關的話題。在近期的另一段與《ComicBook.com》的採訪中,巴帝斯塔則表示,他不想成為那種一看到朋友坐上主管位置、立刻就去討好對方爭取工作機會的人,他不期望自己會被邀請加入 DC,但他很樂意加入
成條Gotg main cast 可能得zoe 唔想拍
拍咗咁多Franchise,又Star Trek 又Avatar 又MCU
就係唔拍dc
應該想衝獎啦佢
拍franchise拍到厭啦
叫Rocksteady整翻佢之前Pitch 嗰個 project 囉
DC戲通常隔幾耐先會上HBO?
通常好快,因為唔收得
The flash 講明唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞