[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁marvel就話要防劇透 上果排唔整呢啲
但唔記得上映左一排定係落畫就即刻有三代既poster

雖然Ben 唔係the flash 主演 但話哂都係其中一環吸引fans入場 而且佢既出現唔係一個保密既野 無必要連poster都冇份
咁ben 都話佢喺flash 入面戲份係3個字倒既時間,同nwh又無得比既
5分鐘

Pom Klementieff✅
搬半個gotg cast 入dcu
https://twitter.com/Variety/status/1651771180422946821?s=20

私心請哂自己友
唔使估啦 已經有完整plot leak 流出左
Trailer都出埋 真係咁發展
正想講
我諗會唔會係好多其他演員都唔肯做
淨係揾得返以前合作過嘅
自己FF好啦,千祈唔好講出嚟
會俾人笑的
Ben Affleck 出到聲say no
why not?
討論下有咩問題
James Mangold 立即認投project
Russo Brothers podcast上公開R job
望下James Gunn 確認做DCU Co-CEO 個post底下有幾多演員留言同讚先講
GOTG之後佢就變咗Hollywood其中一個bigname Director

Disney炒佢其他幾大Studio 排隊俾Project佢揀
Disney炒佢之後其他director 唔肯接GOTG逼到Disney請翻佢
DCU佢Team writer 勁到連一個CV渣少少都無
Hollywood最唔缺就係演員

點會有搵唔到人拍既結論?
你得第一句係直接關演員事
搬得半個gotg cast
其中一個可能性咪就係難揾其他人
當然唔排除佢地cast得好好
但係表面睇就有d奇怪 鬼叫佢自己之前引發咁多有爭議性嘅話題
根本成個Hollywood就係圍爐生態
有主流演員同導演支持佢

班人發掘幾多「爭議性話題」都唔會影響到佢
主流演員係咪就係gotg 果d cast
Michael B Jordan 夠唔夠主流?
講真,佢都係學Marvel搵班二線嚟拍,有乜所謂
Antony Starr
Numail Nanjiani
Aaron Paul
Adam Devine
mark Hamill
呢啲呢?
基本上咩工做得高都會有自己班底
演藝圈更加唔使講

睇黎你未受過社會洗體,好事黎
傳 Amber 仲有20分鐘淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞