[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係真係冇解釋點解個致命武器係矛嘅形態<因為Zack當超人係space Jesus

咁你點肯定james gunn唔會請佢地?
佢係當BATMAN係朗基努斯
唔會點會夠膽死寫一個復活超人單純一個信字冇PLAN B啫
分別係TDKR入面Batman唔係想殺死超人,淨係想打七佢之後扮死。呢個就係Zack嘅問題,佢用TDKR條橋,𣎴過條橋要work就要矮化超人,但Zack係想拍超人蝙蝠俠做雙主角,咁注定fail。Zack永遠係還完到漫畫嘅場景但拎唔到故事嘅精華。

相比Marvel,Marvel借漫畫橋多數借個殻之後就大改rg Thanos同Civil War,基本上係重拍嚟。而家James Gunn講到明借漫畫嘅橋,我都想睇下號稱係漫畫迷嘅佢有咩發揮,特別係想睇點寫蝙蝠俠湊仔,漫畫係好成功,但搬上電影大眾會唔會覺得太on9。DC動漫畫方面真係寶庫嚟,大把好故事,係差有無人用到,其實Nolan係TDK 三部曲都借左唔少橋而佢係成功,想睇下James Gunn會搞成點
原來你個世界得連登
其實我覺得space Jesus 無乜太大問題mos套戲令唔少人對superman產生興趣 而且呢個角度都幾新鮮 咁一個外星人黎到地球 以佢既能力 地球人真係會咁既反應

Superman returns 以前都嘗試行返漫畫果種style 但市場唔buy 試下新寫法我又唔覺好大問題
咁主流仲有咩人笑緊James Gunn

咪得翻堆bot 撚
你所有反賤根既人都當係snyder fans 咁仲有咩好討論姐
因為到依家仲反緊唔係Snyder 撚仲有咩人?
有人係唔中意佢style既電影
So dark
舉例?
Gotg vol3俾影評屌too dark
https://www.dcmarvelstar.com/?p=45681
快啲放導剪版出嚟
屌佢老母,要sub 埋Amazon
prime好平姐
Zack本身真係諗住set Greek Pantheon 同Amazons係Kryptonian offsprings

好彩冇出落去
商業世界一個字:錢
幫WB搵到錢之後,點玩藝術都得
隻game confirm要延期重做了
迪士尼真係從不手軟架
摺左成個魔盜王黎割Depp
新近 Kang 又割埋
DS2,Blade換導演照拍

你睇Harry potter 個3件割JK既速度
如果真係講到咁嚴重
邊有咁多人撐佢
點解trailer 3日文出先
係咪又失誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞