[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
覆錯 想講籃甲蟲trailer 好marvel
《藍甲蟲》今日發布了首支預告的先導預告,正式預告將在北美時間4月3日發布。

根據RPK 爆料,DC內部進行了內部試映,而試映結果非常不錯,參與試映的成員認為電影“超級有趣”,尤其是主角和盔甲的互動讓他們感到新奇和放鬆。
Dc marvel化
不過搵得賤根做ceo都預左
睇相見到藍甲蟲件衫ok 靚
無用,Dc已經臭朵
Black Adam Shazam 2都唔係太差,但票房已無叫座力
唔太差 又唔係好好咁囉
BA2有睇,主要係想睇Dr Fate,睇完都算滿足
Shazam2冇睇,第一係billy變身前後變左兩個人,割裂感太重,第二係 Zachary既幽默感好老土,爛好笑又唔係好好笑,仲膠過chuck,第三係反派冇吸引力,有mr mind唔用用條龍
blue beetle睇落去又係d小打小鬧既teenager片,冇乜吸引力
而家唯一吸引到我既得返flash
又關佢事
占根嘅存在就係錯
我寧願Marvel化好過而家半死不活
唔識變身嘅clay facedo what 9
可能真實化,玩易容
唔好搞真人化啦 收皮算啦dc
你睇下依家票房柒到dc真係柒到無眼睇
唔好啦,Clay Face個能力明明好有發揮,咁樣哂左。用Hush好過啦
ht最後都係唔出shazam
仲差過第一集
出嚟攬炒
個演員呢排周圍辣火頭,應該係咁先
佢行寫實向其實出hush同court of owls仲好啦
有冇多的資料😵‍💫😵‍💫
想知thanks
DC同Marvel都需要一個沉澱期
近日,《沙贊》系列“小比利”的扮演者艾許·安傑被發現,點讚了一條吐槽沙贊演員柴克·萊威演技的推文。

這條推文原文是:“比利在電影裡已經18歲了,但是柴克·萊威演得像個12歲的小孩子一樣!”

很顯然就連小演員自己都能察覺到兩個角色在電影中的割裂感,但是柴克·萊威本人卻似乎很享受這種演戲的狀態,不知道究竟是DC的問題,還是演員的問題。
成把Buster Sword咁
係咪個主角唔夠高壯

套suit成個小朋友咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞