[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
北美本土2.88 -4.03億叫無叫座力

MOS 2.91億 Bvs 3.3億 叫咩?
你真係bot嚟
即刻應機
養隻狗都無你咁聽話
改變唔到zack Snyder 叫座力同James gunn 下限差唔多
因為Marvel播雪花都有你呢type 人睇㗎啦
快撚啲訂飛啦
Antman 3 咪破左呢個紀錄
https://twitter.com/jamesgunn/status/1644378464492093441?
James mangold 編導swamp things confirmed
shazam 2出埋 digital了

上左好似一個月多d
無一個月
埋單全球億幾票房 好似DCEU最低
期待blue beetle 票房
Diu 對眼第一時間自動望咗家姐

要隔咁耐先season 2,有啲失望
未諗掂邊啲人留嘛睇埋淨低幾套上畫反應再決定囉
Digital 睇完shazam2
好彩無因為ww個caemo入場睇
飛住睇都覺得好劣
特登唔提flash為咩
票房咁撚低你點撚樣做野架
flash 今年最期待大卡 ben 同 tom cruis 都話正 好想知係點
Flash 咁多DCEU原素 又係Ben最後一次做Batman 本身舊DCEU fans都會想入場 而且影評又好

唔似BA 同Shazam2咁 諗住用Henry 同Gal客串1分鐘就想吸舊客
強行納入舊dceu
你知唔知自己講緊乜 依家全部dc電影 除左batman joker都係dceu架啦
用batfleck ezra flash唔係dceu係乜? dcu一套都未拍未上
你諗住同James Gunn一樣 好賣就當DCU 垃圾就計DCEU?

無可爭議係濱田時間嘅野都係DCEU 同Zack嘅作品同一世界觀 即使本身Flash係想洗走Ben同Henry

你為左捧/反某人 連事實都想扭曲 為左呢啲娛樂野是非不分你人格都算低下
咁Shazam2 係咪dceu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞